Scandalous Covers: Τα εξώφυλλα των stars που έγραψαν ιστορία! - iefimerida.gr

Scandalous Covers: Τα εξώφυλλα των stars που έγραψαν ιστορία!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εξώφυλλο (και οι τίτλοι) ενός περιοδικού είναι πάντα εκείνο που πρωτίστως θα προκαλέσει εντύπωση σε έναν αναγνώστη, αυτό που θα συζητηθεί, αυτό που θα μείνει (στην ιστορία). Γι” αυτό και η φωτογράφηση για το εξώφυλλο ενός περιοδικού είναι συνήθως η πρώτη προτεραιότητα του διευθυντή και της συντακτικής ομάδας του, είναι αυτό για το οποίο θα γίνει ξεχωριστό meeting, αυτό για το οποίο θα τρέξουν όλοι και θα δουλέψουν οι καλύτεροι!

Το εξώφυλλο, από την άλλη μεριά, σημαίνει καταξίωση για τον διάσημο θα κληθεί να ποζάρει γι” αυτό. Σημαίνει ότι είναι είναι πολύ δημοφιλής, αναγνωρίσιμος, ότι «πουλάει», ότι είναι το «αστέρι». Γι” αυτό και οι celebrities σπάνια θα αρνηθούν ένα καλό εξώφυλλο (το οποίο βεβαίως συνοδεύεται και από μια μεγάλη και δυνατή συνέντευξη στο τεύχος).

Υπάρχει, λοιπόν, μια σειρά από εξώφυλλα περιοδικών, στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα, που προκάλεσαν τεράστια αίσθηση και έγιναν το θέμα συζήτησης ακριβώς για την πρωτοτυπία τους, την αισθητική τους και άλλοτε για την τόλμη τους. Πολλά, μάλιστα, χαρακτηρίστηκαν «σκανδαλώδη» και «προκλητικά», ωστόσο είχαν πετύχει το στόχο τους: να γίνουν το επίκεντρο! Και όχι μόνο έγιναν το επίκεντρο, αλλά όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια, έγραψαν τη δική τους ιστορία, καθώς μάλιστα αποτέλεσαν πηγή έμπενευσης για πολλά περιοδικά στη συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ celebrities εξώφυλλο φωτογράφηση τόλμη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ