CINETROLL: Τρανσέξουαλ σεξομανείς εξωγήινοι κατακλύζουν την Αντίπαρο την Κυριακή 25 / 8 [βίντεο] - iefimerida.gr

CINETROLL: Τρανσέξουαλ σεξομανείς εξωγήινοι κατακλύζουν την Αντίπαρο την Κυριακή 25 / 8 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Tάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος κατεβαίνει στο μικρό θαυματονήσι των Κυκλάδων κουβαλώντας μαζί του την πιο απολαυστική, μιούζικαλ εκδοχή της διαφθοράς στο πιο cult πάρτι.

Μερικά πράγματα είναι απλά προορισμένα να γράψουν ιστορία ακόμα κι όταν στην αφετηρία μοιάζουν με απόλυτη καταστροφή. Το Rocky Horror Picture Show, ένας εκτός ελέγχου κωμικός ροκ μιούζικαλ φόρος τιμής στα φτηνιάρικα b movies επιστημονικής φαντασίας κυκλοφόρησε το 1975 με καταστροφικά εισπρακτικά αποτελέσματα. Δύο χρόνια μετά και μέχρι σήμερα, έγινε συνώνυμο του απόλυτου κινηματογραφικού ξεσαλώματος ενώ από τότε, δεν έχει σταματήσει να παίζεται σε ειδικές προβολές μέχρι σήμερα, αποτελώντας το απόλυτο cult κινηματογραφικό φαινόμενο.

Η τεράστια απήχηση του, οδήγησε το 2005 την ψηφιακή του διατήρηση στην Εθνική Κινηματογραφική Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσου των Η.Π.Α ως ταινία ιδιαίτερης πολιτιστικής, αισθητικής ή ιστορικής σημασίας.

Νιόπαντρο αγνό και μαμούχαλο ζευγάρι στο μήνα του μέλιτος, ο Μπραντ και η Τζάνετ, μένει από λάστιχο κα βρίσκει καταφύγιο στον κοντινό στοιχειωμένο πύργο. Εκεί τους υποδέχεται ο δρ Frank N Furter, τρανσέξουαλ από τον πλανήτη Τρανσυλβάνια με ιδιαίτερη ενδυματολογική προτίμηση στις ζαρτιέρες. Καμπούρηδες υπηρέτες, νυμφομανείς οικιακοί βοηθοί και βαρεμένοι εγκληματολόγοι, πλαισιώνουν το απόλυτο δημιούργημα του Frank N Furter, έναν αμφισεξουαλικό θεό του σεξ που θα το κάνει με όλους και με όλες. Μετατρέποντας τους αγνούς και τίμιους ήρωες, σε ακόλαστους σεξομανείς. Και το κοινό να αγωνιά, για το αν, πώς και πότε ο Μπραντ και η Τζάνετ θα καταφέρουν να ξαναβρούν την αγνότητα τους.

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, φανατικοί οπαδοί της ταινίας, την βλέπουν ξανά και ξανά σε μεταμεσονύχτιες προβολές, πολλές φορές ντυμένοι όπως ο αγαπημένος τους ήρωας και λέγοντας τις διάσημες ατάκες μαζί με τους ήρωες. Σε πυρετικές βραδιές απίστευτου γέλιου και γνήσιου σινεφίλ και μουσικού χαβαλέ.

Μια τέτοια βραδιά, περιμένει το ανυποψίαστο κοινό της Αντιπάρου το βράδυ της Κυριακής 25 Αυγούστου με ένα αξέχαστο event που συνδιοργανώνει ο εγώ (ΤΑΖ) με ένα από τα ομορφότερα και πιο εκλεκτικά μπαρόκλαμπα της πόλης, το The Smile Company και τον θερινό κινηματογράφο Ωλίαρο. Μια βραδιά που θα κάνει τους πάντες να πούνε OH MY CULT!

Στις 22.00 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο, το Rocky Horror Picture Show θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στις Κυκλάδες και το νησί της Αντιπάρου, στην οθόνη του Ωλίαρου. Αμέσως μετά την προβολή, μια σταράτη ντιντζέικη τριανδρία, θα αναλάβει να μεταφέρει τον απόηχο του cult παραναλώματος, με τις μουσικές τους επιλογές στα decks του The Smile Company. Οι George Bistikas, Socrates και WhoamI. Πανέτοιμοι να αναμετρηθούν με όλα τα όρια του καλού του κακού και του εκτός περιγραφής γούστου σε μια νύχτα γεμάτη cult μουσικές επιλογές.

Στην είσοδο του κινηματογράφου, θα μοιράζονται φυλλάδια με τις οδηγίες παρακολούθησης και συμμετοχής στην ταινία για όσους είναι αποφασισμένοι να χάσουν για πάντα την αθωότητά τους, ή να την ανακαλύψουν ξανά χωρίς να φοβούνται τις συνέπειες.

CINETROLL: Τρανσέξουαλ σεξομανείς εξωγήινοι κατακλύζουν την Αντίπαρο την Κυριακή 25 / 8 [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ