Ο Πανταζής για το λουκέτο του ΣΔΟΕ: Οι αποδείξεις που δεν εκδόθηκαν ήταν για κεράσματα - iefimerida.gr

Ο Πανταζής για το λουκέτο του ΣΔΟΕ: Οι αποδείξεις που δεν εκδόθηκαν ήταν για κεράσματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πλήρη αντίθεση του με το «λουκέτο» που έβαλε το ΣΔΟΕ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται εξέφρασε ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος υποστηρίζει πως οι αποδείξεις που δεν κόπηκαν, ήταν...κεράσματα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, εμφανίστηκε οργισμένος μετά το κλείσιμο του κέντρου διασκέδασης στην περιοχή του αεροδρομίου στη Θεσσαλονική από το ΣΔΟΕ, λόγω μη έκδοσης αποδείξεων, υποστηρίζοντας ότι οι αποδείξεις που δεν κόπηκαν αφορούσαν κεράσματα. «Εχουμε και πέντε φίλους που τους κερνάμε. Εσείς αν ερχόσασταν η μάνα σας δεν θα την κερνούσατε; Θα κόβατε απόδειξη;» είπε ο κ. Πανταζής σύμφωνα με το seleo.gr, ενώ μάλιστα εμφανίστηκε επικριτικός κατά του ΣΔΟΕ για το «λουκέτο» λέγοντας: «Κάποιοι αποφάσισαν ότι 50 οικογένειες θα μείνουν χωρίς φαγητό».

Δείτε περισσότερα για το λουκέτο του ΣΔΟΕ εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ