Θα αναστήσουν τον Λένον: Καναδός επιστήμονας θέλει να κλωνοποιήσει το διάσημο σκαθάρι - iefimerida.gr

Θα αναστήσουν τον Λένον: Καναδός επιστήμονας θέλει να κλωνοποιήσει το διάσημο σκαθάρι

Θα αναστήσουν τον Λένον: Καναδός επιστήμονας θέλει να κλωνοποιήσει το διάσημο σκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θρύλος Τζον Λένον θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία στη Γη. Αυτό υποστηρίζει ενας Καναδός οδοντίατρος ο οποίος υπόσχεται να κλωνοποιήσει το διάσημο σκαθάρι χρησιμοποιώντας γενετικό υλικό από ένα σάπιο δόντι του τραγουδιστή

Ο Μαικλ Ζουκ, είχε αγοράσει το 2011 σε δημοπρασία ένα σάπιο δόντι του Λένον καταβάλλοντας το εξωφρενικό ποσό των 30.000 δολαρίων και υποστηρίζει ότι το DNA του θα ξαναφέρει τον Τζον Λένον στη ζωή.

Ο Λένον είχε δώσει το συγκεκριμένο σάπιο δόντι, στην οικονόμο του τη δεκαετία του '60 και της είπε να το δώσει στην κόρη της για ενθύμιο.

«Ελπίζω ότι θα υπάρξει μια μέρα που οι θαυμαστές του Τζον Λένον θα ζήσουν για να ακούσουν ότι δόθηκε μια ακόμη ευκαιρία στο σκαθάρι. Νιώθω αγχωμένος και παράλληλα ενθουσιασμένος στην ιδέα ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας κλώνος από το DNA του Τζον Λένον.» δήλωσε ο Ζουκ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ