Με ακρίβεια λεπτού – Λογαριασμός 29.000 ευρώ στο βρετανικό υπουργείο Αμυνας για τηλεφωνήματα για να ακούνε την ώρα - iefimerida.gr

Με ακρίβεια λεπτού – Λογαριασμός 29.000 ευρώ στο βρετανικό υπουργείο Αμυνας για τηλεφωνήματα για να ακούνε την ώρα

Με ακρίβεια.... λεπτού – Λογαριασμός 29.000 ευρώ στο βρετανικό υπουργείο Αμυνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα προσόντα που αποδίδονται στους Αγγλους είναι η συνέπεια στα ραντεβού τους, αλλά το υπουργείο Αμυνας της χώρας αναγκάστηκε να πληρώσει ακριβά αυτή την παράδοση. Γιατί ο λογαριασμός από τις κλήσεις των υπαλλήλων στην υπηρεσία πληροφοριών για την ώρα έφτασε στα 29.000 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι φαίνεται πως δεν έβλεπαν την ώρα για να φύγουν από το γραφείο, κάτι που είχε γίνει αντιληπτό και για αυτό από το Μάρτιο του 2012 τους είχε απαγορευθεί να καλούν το 123 για το «ομιλών ρολόι». Αντί αυτού το υπουργείο τους είχε προτείνει για ενημερώνονται για την ακριβή ώρα από τις ιστοσελίδες που υπάρχουν για αυτό το σκοπό.

Παρά την απαγόρευση όμως, την περασμένη χρονιά το υπουργείο πλήρωσε 22.000 ευρώ για τις συγκεκριμένες κλήσεις, ενώ ο φετινός λογαριασμός έφτασε στα 7.000 ευρώ. Οπως προκύπτει, τα τελευταία 2,5 χρόνια οι υπάλληλοι έκαναν 130.000 κλήσεις στον αριθμό αυτό, που σημαίνει ότι τον σχημάτιζαν 135 φορές την ημέρα, ή περίπου 3 κάθε δέκα λεπτά της ώρας!

Πάντως ένας εκπρόσωπος του υπουργείου απέδωσε τη δαπάνη σε τεχνικό λάθος εξαιτίας του οποίου έγιναν κλήσεις από απροσεξία.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ