Huffington Post: Ενα από τα οχτώ καλύτερα μέρη στον κόσμο για βγείτε «πρώτο ραντεβού» το Σινέ Θησείον - iefimerida.gr

Huffington Post: Ενα από τα οχτώ καλύτερα μέρη στον κόσμο για βγείτε «πρώτο ραντεβού» το Σινέ Θησείον

Huffington Post: Ζήστε το ρομαντισμό στο Σινέ Θησείον – Ιδανικό μέρος για πρώτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα σχέση, ραντεβού, καρδιοχτύπια... Πώς να ξεφύγει όμως κάποιος από τα τυπικά; Πώς οι πρώτες συναντήσεις θα είναι αρκετά ρομαντικές, αλλά ταυτόχρονα συναρπαστικές, χωρίς να θυμίζουν κάτι από τις προηγούμενες σχέσεις; Η απάντηση υπάρχει και το... μονοπάτι των νέων συντρόφων περνά και από το Σινέ Θησείον. Γιατί η Huffington Post το περιλαμβάνει ανάμεσα στα οχτώ μέρη σε όλο τον κόσμο που είναι ιδανικά για τα πρώτα ραντεβού.

Οπως επισημαίνει η αμερικανική εφημερίδα, ούτε ο Ιθαν Χοκ δεν κατάφερε να αντισταθεί στο γραφικό θερινό κινηματογράφο, κάνοντας αναφορά στην πρώτη προβολή της «Πριν τα μεσάνυχτα» που έγινε εκεί. «Η υπέροχη θέα της Ακρόπολης λάμπει πίσω από τη μεγάλη οθόνη, οι καρέκλες είναι αρκετά κοντά ώστε να μπορεί να αγκαλιαστεί κανείς, ενώ το θορυβώδες ελληνικό κοινό θα κρατήσει την ατμόσφαιρα ανάλαφρη», επισημαίνει το άρθρο.

Αν πάλι έχετε ήδη επισκεφθεί το Σινέ Θησείο, υπάρχουν άλλα επτά πρωτότυπα σημεία για τα πρώτα τα ραντεβού, σύμφωνα πάντα με την Huffington Post. Βόλτα στο ζωολογικό κήπο στη Σιγκαπούρη, σπα με βότανα το Ούλουντ στο Μπαλί, ένα μάθημα μαγειρικής στο Μαζατλάν στο Μεξικό, περίπατος στο Roof Garden του Κένσιγκτον, μπάντζι τζάμπινγκ στην Βαλ Βερζάσκα της Ελβετίας, χαλάρωμα στην κοιλάδα Τόνκιν στον Καναδά και τραγούδι το Karaoke Kan, που θεωρείται από τα καλύτερα μπαρ τους είδους στο Τόκιο.

.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ