Σε ύφεση η φωτιά η Ριτσώνα - Στις φλόγες παραδόθηκαν αυτοκίνητα και ένα εργοστάσιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε ύφεση η φωτιά η Ριτσώνα - Στις φλόγες παραδόθηκαν αυτοκίνητα και ένα εργοστάσιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ύφεση είναι οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν νωρίτερα στα Ψαχνά Ευβοίας και στη Ριτσώνα Βοιωτίας. Ωστόσο, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν ακόμα και στα δύο σημεία προκειμένου να τεθούν οι πυρκαγιές υπό έλεγχο.

Η φωτιά στη Ριτσώνα ξέσπασε λίγο πριν τις 15.00 από προαύλιο εργοστασίου στην θέση Χάνι και γρήγορα επεκτάθηκε στη βιομηχανική ζώνη. Ενα εργοστάσιο, όπως και πολλά αυτοκίνητα, μάλιστα, τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Σύμφωνα με το eviazoom, η φωτιά επεκτέθηκε στη συνέχεια σε δασική έκταση με πεύκα. Μάλιστα, λόγω των εύφλεκτων υλικών που κάηκαν η πυροσβεστική απομάκρυνε τους πολίτες από το σημείο για λόγους ασφαλείας.

Για την κατάσβεση επιχειρούν 44 πυροσβέστες με 22 οχήματα, 6 άτομα πεζοπόρο, 4 αεροσκάφη και υδροφόρα του Δήμου Χαλκιδέων, αλλά αναμένεται περισσότερη ενίσχυση τις επόμενες ώρες.

Εν τω μεταξύ πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι και στα Ψαχνά Ευβοίας. Η φωτιά ξεκίνησε σε χαράδρα, σε δύσβατο σημείο και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ ρίψεις πραγματοποιούν 4 καναντέρ και δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα.

Σε ύφεση η φωτιά η Ριτσώνα - Στις φλόγες παραδόθηκαν αυτοκίνητα και ένα εργοστάσιο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σε ύφεση η φωτιά η Ριτσώνα - Στις φλόγες παραδόθηκαν αυτοκίνητα και ένα εργοστάσιο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες και βίντεο: Eviazoom.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ