Ροζ σκάνδαλο με 16χρονη «Λολίτα» και πέντε ποδοσφαιριστές της Χέρτα - iefimerida.gr

Ροζ σκάνδαλο με 16χρονη «Λολίτα» και πέντε ποδοσφαιριστές της Χέρτα

Ροζ σκάνδαλο με 16χρονη «Λολίτα» και πέντε ποδοσφαιριστές της Χέρτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο σκάνδαλο με... ροζ αποχρώσεις έχει ξεσπάσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά οι «άτακτοι» ήταν πέντε παίκτες της Χέρτα και στο επίκεντρο της ιστορίας μίας 16χρονη, που έκανε την αποκάλυψη στο γερμανικό Τύπο.

Σύμφωνα με τη «Λολίτα», οι παίκτες την επισκέπτονταν στο σπίτι της, όπου έκαναν σεξ, ενώ οι γονείς της είχαν ενημερωθεί για τις σκανδαλιές της. Οπως διηγήθηκε η έφηβη στην εφημερίδα «ΒΖ», όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο, όταν πήγε με τον αδερφό της στο γήπεδο. Οι παίκτες της Χέρτα υπέγραφαν αυτόγραφα πανηγυρίζοντας την επιστροφή τους στην Μπουντεσλίγκα, αλλά όταν ήρθε η σειρά της 16χρονης αντί για υπογραφή της έδωσαν τον αριθμό του τηλεφώνου τους.

«Πίστευα πως μου έκαναν πλάκα και μου έδωσαν λάθος αριθμούς. Ομως τους έστειλα μήνυμα και ήταν οι πραγματικοί», λέει στην εφημερίδα η 16χρονη. Σύμφωνα με την ίδια, η μεταξύ τους επικοινωνία συνεχίστηκε και σταδιακά έγινε πιο τολμηρή, με τους παίκτες να φτάνουν στο σημείο να της στέλνουν προκλητικές φωτογραφίες με τα γεννητικά τους όργανα και να ζητούν κάτι αντίστοιχο από εκείνη. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, η κοπέλα παρέδωσε φωτογραφίες και μηνύματα που αποδεικνύουν τα λεγόμενά της.

Μάλιστα ένας από τους παίκτες έφτασε στο σημείο να της προτείνει, μέσω ενός κοινού φίλου τους, να της δώσει 1.000 ευρώ για στοματικό σεξ. Η 16χρονη παραδέχθηκε πως συνευρέθηκε σεξουαλικά με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι την επισκέπτονταν στο δωμάτιο του σπιτιού της.

«Ηταν ευαίσθητος, σχεδόν ντροπαλός. Εξεπλάγην όταν μου είπε πως δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο παρότι ήταν παντρεμένος», είπε για έναν από αυτούς. Οι παίκτες πάντως δεν κινδυνεύουν από το νόμο, καθώς στη Γερμανία επιτρέπει το σεξ με 16χρονους όταν γίνεται με τη συναίνεσή τους και δεν υπάρχει οικονομική συναλλαγή.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ