Ελαττωματικά χειρουργικά εργαλεία πακιστανικής κατασκευής έχουν κατακλύσει τα ευρωπαϊκά νοσοκομεία [βίντεο] - iefimerida.gr

Ελαττωματικά χειρουργικά εργαλεία πακιστανικής κατασκευής έχουν κατακλύσει τα ευρωπαϊκά νοσοκομεία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα αμφιβόλου ποιότητας, υψηλού κινδύνου χειρουργικά εργαλεία τα οποία κατασκευάζονται στο Πακιστάν κάτω από εξαιρετικά ακατάλληλες συνθήκες είναι αφιερωμένο εκτενές ρεπορτάζ το BBC, κρούοντας το κώδωνα για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο στην υγεία των ασθενών.

Η δημοσιογραφική ομάδα του BBC ταξίδεψε μέχρι το Πακιστάν, όπου κατασκευάζεται ο μεγαλύτερος όγκος των χειρουργικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται στην Βρετανία, καθώς και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Το ρεπορτάζ εστιάζει στους ελλιπείς ελέγχους, την κακή ποιότητα κατασκευής, τις άθλιες εργασιακές συνθήκες, στους μισθούς της πείνας, αλλά και στην παιδική εργασία.

Παρακολουθείστε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ