Αυτό είναι το τοπ παράνομο εκτροφείο των πιο βάναυσων σκύλων μαχητών ολόκληρης της Ευρώπης [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το τοπ παράνομο εκτροφείο των πιο βάναυσων σκύλων μαχητών ολόκληρης της Ευρώπης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε εξαρχής ότι στο οπτικοακουστικό υλικό που ακολουθεί περιέχονται εξαιρετικά βίαιες σκηνές που ενδέχεται να ενοχλήσουν μεγάλο μέρος του αναγνωστικού κοινού και όχι μόνο των φιλόζωων.

Αντικείμενο του ρεπορτάζ η πιο παρεξηγημένη φυλή σκύλων στον κόσμο: το αμερικάνικο πιτ μπουλ, το οποίο μαζί με ορισμένες άλλες παραδοσιακά μαχητικές φυλές – όπως το Ντόγκο Αρτζεντίνο, τα μαστιφοειδή, το Φίλα Μπραζιλέιρο, το γιαπωνέζικο Τόσα Ίνου, οι επιμιξίες τύπου Μπάντογκ, το Ρότβάιλερ και άλλα – θεωρούνται οι επικινδυνότερες, όσον αφορά το ενδεχόμενο να αναπτύξουν κάποια στιγμή επιθετική συμπεριφορά που μπορεί να οδηγήσει τα θύματά τους ακόμη και στο θάνατο, εάν και εφόσον βεβαίως αυτή ενθαρρυνθεί.

Προσοχή: στόχος του άρθρου δεν είναι να στιγματίσει τη συγκεκριμένη φυλή, αλλά να φέρει στο προσκήνιο το παράνομο δίκτυο εκτροφής και διεξαγωγής κυνομαχιών, το οποίο εκμεταλλεύεται κάποιες γενετικές προδιαθέσεις της φυλής, προκειμένου να κερδοσκοπήσει.

Παρακολουθείστε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ