Ο Χιού Χέφνερ και τα «κουνελάκια» του – Σπάνιες φωτογραφίες από την ζωή του ιδρυτή του Playboy - iefimerida.gr

Ο Χιού Χέφνερ και τα «κουνελάκια» του – Σπάνιες φωτογραφίες από την ζωή του ιδρυτή του Playboy

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποτε, στα 42 του, ο Χιού Χέφνερ ζήτησε ραντεβού από μια 18χρονη Playmate. «Δεν έχω βγει ποτέ με κάποιον άνω των 24 ετών», του είπε εκείνη. «Δεν πειράζει ούτε εγώ», αποστόμωσε εκείνος την μελλοντική του ερωμένη Μπάρμπι Μπέντον.

Υπάρχουν πολλές τέτοιες θρυλικές ατάκες – πραγματικοί ή αστικοί μύθοι – που συνοδεύουν τον άσωτο βίο του αφεντικού του Playboy, του αμετανόητου γυναικά Χιού Μ. Χέφνερ. Υπάρχουν όλες μαζί με πλήθος ανέκδοτων φωτογραφιών σε μια ευφυή αυτοβιογραφία με τον τίτλο «Τhe Life And Times of Hugh M. Hefner», που δημοσιεύθηκε από τον οίκο Taschen.

Η γυαλιστερό έκδοση κοστίζει 1.300 δολάρια, δημοσιεύτηκε αρχικά το 2009, και πλέον διατίθεται μόνο σε 1.500 αριθμημένα αντίτυπα, όλα υπογεγραμμένα από τον Χιού Χέφνερ.

Η ανθολογία καλύπτει την περίοδο από το 1953 ως το 1979 με κείμενα των Γκορ Βιντάλ, Νόρμαν Μέιλερ, Τζακ Κέρουακ, Ρέι Μπράντμπερι. Περιλαμβάνει ακόμα και συνεντεύξεις του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, του Τζον Λένον, του Ρίτσαρντ Νίξον, του Ρομάν Πολάνσκι, όπως και μια στοίβα από θρυλικά εξώφυλλα του Playboy με την Τζέιν Μάνσφιλντ και την Φάρα Φόσετ.

Σημαντικό. Περιλαμβάνει ένα αντίγραφο του τεύχους του 1953, του πρώτου, με την Μέριλιν Μονρό στο εξώφυλλο.

Ο Χιού Χέφνερ Μάρστον γεννήθηκε στο Σικάγο στις 9 Απριλίου 1926. Υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και κατέχει πτυχίο ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις.

Ξεκίνησε το περιοδικό Playboy το 1953 και σήμερα, στα 87 του, κατοικεί στο Λος Αντζελες με την 26χρονη τρίτη σύζυγό του και πρώην Playmate Κρίσταλ Χάρις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ