Τελείωσαν οι συνιστώσες στον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα αρχίζουν οι τάσεις -Η πρώτη ιδρύεται την ερχόμενη Τρίτη [μέλη] - iefimerida.gr

Τελείωσαν οι συνιστώσες στον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα αρχίζουν οι τάσεις -Η πρώτη ιδρύεται την ερχόμενη Τρίτη [μέλη]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αυτοδιάλυση των συνιστωσών στο ΣΥΡΙΖΑ, έφερε την δημιουργία των τάσεων, με πρώτους τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία θα ανακοινώσουν τη δημιουργία του Σοσιαλιστικού Ρεύματος του κόμματος, με επικεφαλής τον Αλέξη Μητρόπουλο.

Η ανακοίνωση της νέας συνιστώσας, θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, από τον Αλέξη Μητρόπουλο, τον Πάνο Κουρουμπλή, τον Αντώνη Κοτσακά, τον Κώστα Χρυσόγονο και άλλα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι θα ανακοινώσουν τη δημιουργία της Σοσιαλιστικής Τάσης ή αλλιώς του Σοσιαλιστικού Ρεύματος και θα παρουσιάσουν το καταστατικό της νέας τάσης αλλά και τις διαφωνίες με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτό διαμορφώθηκε στο συνέδριο του κόμματος.

Επικεφαλής του νέου ρεύματος, αναμένεται να αναλάβει ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος είναι και ο μοναδικός από τους πασοκογενείς που έχει εκλεγεί στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως αναφέρει το Εθνος, στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί αρκετοί συνδικαλιστές που ανήκαν στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Θέμης Μπαλασόπουλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης της ΠΟΣΠΕΡΤ, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Κωνσταντίνος Τσικρικάς με τον νυν πρόεδρο Οδυσσέα Ντριβαλά.

Στον χώρο των συνδικαλιστών, όπου η νέα τάση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος, συντονιστικό ρόλο έχει αναλάβει το πρώην στέλεχος της ΠΑΣΚΕ και τέως πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, Σταυρούλα Σαλουφάκου.

φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ