Σύννεφα διχόνοιας στην μπάντα των Bon Jovi: Αποχώρησε ο κιθαρίστας Ριτσι Σαμπόρα

Ο μακροχρόνιος εθισμός στα ναρκωτικά και οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του, ήταν η αιτία που έφερε την οριστική ρίξη στη συνεργασία του κιθαρίστα Ρίτσι Σαμπόρα με τους θρυλικούς Bon Jovi.

Το «σίριαλ» της αποχώρησης του ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες, όταν ο Σαμπόρα στην παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος είχε ένα ατύχημα λίγες ώρες πριν εμφανιστούν στο Calgary και αντικαταστάθηκε προσωρινά από τον Phil-X o οποίος είχε αντικαταστήσει τον κιθαρίστα και το 2011 ότανβρισκόταν σε αποτοξίνωση.

Ωστόσο ο Σαμπόρα υποστήριζε ότι παρόλο που έχει αναρρώσει πλήρως από το ατύχημα, ο Τζον Μπον Τζόβι θέτει εμπόδια στην επιστροφή τουστη μπάντα. Μάλιστα σε δήλωση που έκανε ο Μπον Τζοβι υπαινίχθηκε ότι πίσω από την τελευταία απουσία του Σαμπόρα κρύβονται και πάλι ζητήματα χρήσης ουσιών, γεγονός που ο Σαμπόρα αρνείται κατηγορηματικά.

Πηγές κοντά στο συγκρότημα αναφέρουν ότι ο Σαμπόρα τελικά δε θα επιστρέψει αυτό το φθινόπωρο στην περιοδεία «Because We Can» tour και ο κύριος λόγος φαίνεται να είναι οικονομικός καθώς ο Σαμπόρα ζητούσε πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ το μήνα από την περιοδεία, ενώ ο Phil X Xenidis αμείβεται με κάτι λιγότερα από 10.000 ευρώ το μήνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ