Σύννεφα διχόνοιας στην μπάντα των Bon Jovi: Αποχώρησε ο κιθαρίστας Ριτσι Σαμπόρα - iefimerida.gr

Σύννεφα διχόνοιας στην μπάντα των Bon Jovi: Αποχώρησε ο κιθαρίστας Ριτσι Σαμπόρα

Σύννεφα διχόνοιας στην μπάντα των Bon Jovi: Αποχώρησε ο κιθαρίστας Ριτσι Σαμπόρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μακροχρόνιος εθισμός στα ναρκωτικά και οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του, ήταν η αιτία που έφερε την οριστική ρίξη στη συνεργασία του κιθαρίστα Ρίτσι Σαμπόρα με τους θρυλικούς Bon Jovi.

Το «σίριαλ» της αποχώρησης του ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες, όταν ο Σαμπόρα στην παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος είχε ένα ατύχημα λίγες ώρες πριν εμφανιστούν στο Calgary και αντικαταστάθηκε προσωρινά από τον Phil-X o οποίος είχε αντικαταστήσει τον κιθαρίστα και το 2011 ότανβρισκόταν σε αποτοξίνωση.

Ωστόσο ο Σαμπόρα υποστήριζε ότι παρόλο που έχει αναρρώσει πλήρως από το ατύχημα, ο Τζον Μπον Τζόβι θέτει εμπόδια στην επιστροφή τουστη μπάντα. Μάλιστα σε δήλωση που έκανε ο Μπον Τζοβι υπαινίχθηκε ότι πίσω από την τελευταία απουσία του Σαμπόρα κρύβονται και πάλι ζητήματα χρήσης ουσιών, γεγονός που ο Σαμπόρα αρνείται κατηγορηματικά.

Πηγές κοντά στο συγκρότημα αναφέρουν ότι ο Σαμπόρα τελικά δε θα επιστρέψει αυτό το φθινόπωρο στην περιοδεία «Because We Can» tour και ο κύριος λόγος φαίνεται να είναι οικονομικός καθώς ο Σαμπόρα ζητούσε πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ το μήνα από την περιοδεία, ενώ ο Phil X Xenidis αμείβεται με κάτι λιγότερα από 10.000 ευρώ το μήνα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ