Πασίγνωστο μοντέλο εξομολογείται: Απέκτησα τρεις τρύπες στην καρδιά για να είμαι αδύνατη - iefimerida.gr

Πασίγνωστο μοντέλο εξομολογείται: Απέκτησα τρεις τρύπες στην καρδιά για να είμαι αδύνατη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον τρόπο ζωής που ακολουθούσε με σκοπό να παραμένει αδύνατη και να... επιβιώνει στο χώρο του μόντελινγκ και του θεάματος και ο οποίος της δημιούργησε τεράστια προβλήματα υγείας μίλησε η Κέαρ Οτις, το τοπ μόντελ που μεσουράνησε στις πασαρέλες τις δεκαετίες του '80 και του '90 και η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην ταινία «Αγρια Ορχιδέα» με συμπρωταγωνιστή της τον Μίκυ Ρουρκ, o οποίος υπήρξε και σύζυγός της.

Μιλώντας στη στη Vogue Αυστραλίας η Κέαρ Οτις αποκάλυψε πως δεν απαντούσε στα γράμματα των χιλιάδων θαυμαστριών της που ήθελαν να τους αποκαλύψει τα μυστικά ομορφιάς της, γιατι δεν ήθελε να παραδεχθεί ότι λιμοκτονούσε για να μένει αδύνατη, έκανε εμετούς, είχε ανορεξία και βουλιμία, γυμναζόταν το λιγότερο επί δύο ώρες την ημέρα και έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Εξομολογήθηκε επίσης ότι έλεγε ψέματα και για την διατροφή της. Δήλωνε ότι στο καθημερινό της διαιτολόγιο ήταν τα λαχανικά, η βρώμη και το κοτόπουλο, ενώ στην πραγματικότητα έπινε έξι καφέδες την ημέρα και κάπνιζε πολλά πακέτα τσιγάρα την ημέρα, ενώ έπαιρνε χάπια για να μπορεί να κοιμηθεί τη νύχτα.«Πολλές φορές κοιμόμουν για μία μόνο ώρα ολόκληρη τη νύχτα», προσθέτει.

Οσο για τα μαλλιά της και τις εμφανίσεις της σε διάφορες φωτογραφίες περιοδικών η Κέαρ Οτις αναφέρει ότι το όμορφο δέρμα της ήταν αποτέλεσμα του photoshop τα μακριά μαλλιά της ποστίς, ενώ είχε προβλήματα με τα δόντια και τα νύχια της λόγω της κακής διατροφής, αποδημώντας, ουσιαστικά, την όμορφη εικόνα της.

Ολα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα το πανέμορφο μοντέλο να αποκτήσει σοβαρά προβλήματα υγείας. «Μετά από 20 χρόνια πείνας, απέκτησα τρεις τρύπες στην καρδιά. Τα δόντια, τα νύχια και τα μαλλιά μου έπεσαν», προσθέτει.

Παραδέχεται ακόμα, πως ο αυτοκαταστροφικός τρόπος ζωής της, ήταν αποτέλεσμα «ανασφάλειας και συνεχούς επιθυμίας να δείχνω τέλεια. Στην πραγματικότητα και κάτω από την επιφάνεια, ήμουν πολύ τρομαγμένη και λυπημένη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ