Οδοντίατρος προσπαθεί να κλωνοποιήσει τον Τζον Λένον από έναν τραπεζίτη του

Τρελός θαυμαστής του Τζον Λένον είναι ένας Καναδός οδοντίατρος. Για αυτό ο Μάικλ Ζουκ έχει βάλει στόχο της ζωής του να τον κλωνοποιήσει χρησιμοποιώντας τον τραπεζίτη του!

Ο Ζουκ αγόρασε το συγκεκριμένο δόντι του Λένον σε δημοπρασία το 2011 και ήδη έχει αρχίσει να καταγράφει την αλληλουχία του γενετικού κώδικα του «σκαθαριού», κάνοντας το πρώτο βήμα στη διαδικασία για την κλωνοποίηση.

«Πολλοί φαν των Beatles θυμούνται πού βρίσκονταν όταν έμαθαν ότι πυροβολήθηκε ο Λένον. Ελπίζω να ζήσουν για να ακούσουν μία ημέρα ότι του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία», είπε ο Ζουκ, που ελπίζει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία των ερευνητών που προσπαθούν να κλωνοποιήσουν μαμούθ.

Ο οδοντίατρος έχει επενδύσει αρκετά σε αυτή την ιδέα από νωρίς. Για να αποκτήσει τον πολύτιμο τραπεζίτη του Λένον έδωσε 19.500 λίρες, παρότι ο οίκος που διοργάνωσε τη δημοπρασία ισχυρίζεται πως το δόντι είναι πολύ εύθραυστο για να γίνει τεστ DNA. Ο Ζουκ έχει αντίθετη άποψη και είναι σίγουρος ότι έχει πολλές πιθανότητες να.... επαναφέρει στη ζωή τον σταρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ beatles ειδήσεις κλωνοποίηση Τζον Λένον

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ