Οχι σε χρυσό, αλλά σε σαμπανιζέ απόχρωση θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone 5S [εικόνες] - iefimerida.gr

Οχι σε χρυσό, αλλά σε σαμπανιζέ απόχρωση θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone 5S [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθώς η «μεγάλη» -για τους φαν της Apple- ημέρα της παρουσίασης του νέου μοντέλου της εταιρείας, του iPhone 5S πλησιάζει νέες και περισσότερες φωτογραφίες που θεωρείται ότι απεικονίζουν το διάδοχο του iPhone 5 κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

Στις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσιεύει το weekly.ascii.jp υποστηρίζεται ότι απεικονίζεται το iPhone 5S και στα τρία χρώματα που θα κυκλοφορήσει, το μαύρο και το λευκό, χρώματα στα οποία έχουν κυκλοφορήσει και τα υπόλοιπα μοντέλα της Apple αλλά και το νέο χρώμα που όλοι μέχρι τώρα θεωρούσαν ότι θα είναι το χρυσό.

Ο ιστότοπος που δημοσιεύει και τις νέες φωτογραφίες δεν το αποκαλεί χρυσό, αλλά σαμπανιζέ ένας χαρακτηρισμός που του ταιριάζει καλύτερα και το διαπιστώνει κανείς βλέποντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του ο συγκεκριμένος ιστότοπος αναφέρει ότι θα είναι σχεδόν ίδιο με τον προκάτοχό του με εξαίρεση το πάχος, καθώς το iPhone 5S θα είναι κάτι τι πιο λεπτό από το iPhone 5.

Οχι σε χρυσό, αλλά σε σαμπανιζέ απόχρωση θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone 5S [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οχι σε χρυσό, αλλά σε σαμπανιζέ απόχρωση θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone 5S [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οχι σε χρυσό, αλλά σε σαμπανιζέ απόχρωση θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone 5S [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Οχι σε χρυσό, αλλά σε σαμπανιζέ απόχρωση θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone 5S [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ