Εξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο κύκλωμα εμπορίας όπλων στη Ν. Υόρκη χάρη στο Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Εξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο κύκλωμα εμπορίας όπλων στη Ν. Υόρκη χάρη στο Instagram [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα και όσοι δεν είναι φαν του Instagram τώρα ήρθε να το παραδεχτούν, αφού χάρη στο δημοφιλή φωτογραφικό ιστότοπο, εξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο κύκλωμα εμπορίας όπλων στην ιστορία της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με το geekosystem, ο Matthew Best (ή Neno Best σαν ράπερ) θεώρησε καλή ιδέα να δημοσιεύσει στο Instagram φωτογραφίες με όπλα και στοίβες από χρήματα χωρίς να διστάζει ακόμα και να καυχηθεί δημόσια για το πόσα πολλά πουλά καθημερινά έξω από το στούντιο ηχογραφήσεων του.

Η ιστορία έφτασε μέχρι τα αυτιά του NYPD, το οποίο έσπευσε να ξεσκεπάσει όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και ένα ολόκληρο κύκλωμα 19 εγκληματιών που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για συνωμοσία, εγκληματική κατοχή, κλοπή και παράνομη αγοραπωλησία όπλων.

Οι αρχές εντόπισαν και κατέσχεσαν συνολικά 243 περίστροφα, 9 καραμπίνες και 2 κυνηγετικά όπλα, 36 από τα οποία είχαν αναφερθεί νωρίτερα για κλοπή. Οι κατηγορούμενοι εφόσον κριθούν ένοχοι, θα αντιμετωπίσουν πολυετείς ποινές φυλάκισης.

Εξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο κύκλωμα εμπορίας όπλων στη Ν. Υόρκη χάρη στο Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Εξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο κύκλωμα εμπορίας όπλων στη Ν. Υόρκη χάρη στο Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Εξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο κύκλωμα εμπορίας όπλων στη Ν. Υόρκη χάρη στο Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ