ΠΑΟΚ για σεντόνι - Πήρε 1-1 μέσα στην έδρα της Σάλκε κι ελπίζει σε πρόκριση στο Champions League - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ για σεντόνι - Πήρε 1-1 μέσα στην έδρα της Σάλκε κι ελπίζει σε πρόκριση στο Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από χίλια κύματα μέχρι να αποκτήσει το δικαίωμα να αγωνιστεί στα play off του Champions League, αλλά φαίνεται πως άξιζε ο κόπος. Με εκπληκτικό γκολ του Μίροσλαβ Στοχ ισοφάρισε το γκολ του Τζέφερσον Φαρφάν και με το 1-1 έχει τον επαναληπτικό της Τούμπας για να πάρει την πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον Χουμπ Στέφενς στον πάγκο της να ξέρει πως να αντιμετωπίσει και να... κλειδώσει την πρώην ομάδα του πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και πλέον έχει ένα μικρό προβάδισμα για να πάρει το εισιτήριο στο Champions League και ανέβει επίπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά, αλλά μετά τα πρώτα λεπτά δέχτηκε πίεση από την Σάλκε και βρέθηκε πίσω στο σκορ με πλασέ του Τζέφερσον Φαρφάν στο 32'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Στέφενς έκανε διορθωτικές κινήσεις, ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την αμυντική του λειτουργία και με το γκολ του Στοχ με υπέροχο γκολ ισοφάρισε στο 73' έκανε το 1-1, το οποίο κράτησε ως το τέλος.

Σάλκε (Γκενς Κέλερ): Χίλντεμπραντ, Χέβεντες, Ουτσίντα, Φουκς, Ματίπ, Μέγιερ(Κλέμενς), Ντράξλερ, Χόγκερ, Τζόουνς, Φαρφάν, Σαλάι

ΠΑΟΚ: (Χούμπ Στέφενς) Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου, Βίτορ, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς(62' Κάτσε), Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης(62' Αθανασιάδης)

ΠΑΟΚ για σεντόνι - Πήρε 1-1 μέσα στην έδρα της Σάλκε κι ελπίζει σε πρόκριση στο Champions League | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ