Κόψτε χρόνια χωρίς νυστέρι - Τρία μυστικά ομορφιάς για να δείχνετε πιο νέες - iefimerida.gr

Κόψτε χρόνια χωρίς νυστέρι - Τρία μυστικά ομορφιάς για να δείχνετε πιο νέες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρα από το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού που μπορεί με μεγάλη επιτυχία να «κόψει» χρόνια, υπάρχουν μερικά εύκολα, αναίμακτα, τρικ που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα μόνη της στο σπίτι της και να εξαφανίσει σημάδια στο πρόσωπό της που την ενοχλούν.

  • Κάντε βλεφαροπλαστική με τη βοήθεια ενός... μολυβιού

Κάντε πιο νεανικό το βλέμμα σας αποφεύγοντας τις σκιές και ιδιαίτερα τις σκούρες στο πάνω μέρος των βλεφάρων αλλά και το μαύρο μολύβι ματιών. Αντί για αυτά σχηματίστε το περίγραμμα των ματιών σας με ένα γκρι, καφέ, μπλε ή σκούρο λαδί μολύβι.

  • Κάντε γρήγορο λίφτινγκ με μια... μάσκαρα

Αντικαταστήστε τη μαύρη μάσκαρα με μια καφέ που δίνει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες και μόνο στις επάνω μέρος και όχι στις κάτω γιατί τονίζει τους μαύρους κύκλους και κάνει το βλέμμα να μοιάζει κουρασμένο.

  • Κάντε μπότοξ με ένα... μολύβι φρυδιών

Τα φρύδια με καθοδική «πορεία» ή αυτά με ημικυκλικό σχήμα κάνουν την όψη του προσώπου να μοιάζει κουρασμένη και λυπημένη. Τονίστε το σχήμα των φρυδιών σας με ένα μολύβι δίνοντας έμφαση στη πάνω γραμμή για να φαίνονται τα μάτια σας πιο μεγάλα, πιο φωτεινά και πιο ανασηκωμένα.

Πηγή: omorfamystika.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ