Ο οίκος Hermes έφτιαξε συλλεκτικές μπάλες μπάσκετ αξίας 12.900 δολαρίων [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο οίκος Hermes έφτιαξε συλλεκτικές μπάλες μπάσκετ αξίας 12.900 δολαρίων [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο οίκος Hermes έψαχνε κάτι εντυπωσιακό για να εγκαινιάσει την επαναλειτουργία της 12.000 τετραγωνικών μπουτίκ του στο Μπέβερλι Χιλς και είπε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Αφησε στην άκρη τις τσάντες, τα φουλάρια και τα ρούχα και έφτιαξε δύο συλλεκτικές μπάλες μπάσκετ.

Μπάλες που μόνο ακόμα και ο Λεμπρον Τζέιμς θα λυπόταν να τις πάρει και να παίξει ένα μονάκι με τους φίλους του, διότι κοστίζουν 12.900 δολάρια έκαστη. Να σημειώσουμε πως η πιο ακριβή μπάλα μπάσκετ Spalding, από εκείνες που χρησιμοποιούνται στο ΝΒΑ κοστίζει 170 δολάρια.

Οι μπάλες κατασκευάστηκαν σε ειδικό ατελιέ στο Παρίσι από επεξεργασμένο δέρμα βοδιού, είναι ραμμένες στο χέρι όπως οι διάσημες τσάντες Birkin και έχουν χρώμα ανοικτό μπλε, το οποίο «συμβολίζει τον ουρανό, τον ωκεανό και τις πανέμορφες πισίνες που συναντά κανείς καθοδόν από το Λος Αντζελες για τη Ανατολική Καλιφόρνια», όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Hermes στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ