Γιατί οι ελληνικές παραλίες είναι καλύτερες απ' αυτές του Μαλιμπού - iefimerida.gr

Γιατί οι ελληνικές παραλίες είναι καλύτερες απ' αυτές του Μαλιμπού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόκειται περί εθνικιστικής έξαρσης. Οι ελληνικές παραλίες είναι απείρως καλύτερες από αυτές του εξωτικού Μαλιμπού, που αποτελεί πόλο έλξης πλουσίων και σταρ.

Για τρεις απλούς λόγους:

- Στο Μαλιμπού φυσάει πολύ, επομένως τα κύματα είναι συχνά απαγορευτικά. Εκτός αν είστε σέρφερ, που επίσης έχετε εξαιρετικές επιλογές και στην Ελλάδα. Οσο για τους αέρηδες, σύμφωνοι φέτος τα μελτέμια «τρέλαναν» το Αιγαίο, αλλά και πάλι η σύγκριση είναι άνιση.

- Η πολυκοσμία. Οσο κι αν γεμίσει ασφυκτικά μια ωραία ελληνική παραλία – εξαιρούνται οι κοντινές στην Αθήνα παραλίες – δεν παρουσιάζει σε καμία περίπτωση την ίδια χαοτική εικόνα.

- Οι καρχαρίες. Είναι γεγονός και όχι κινηματογραφική φαντασία ότι κολυμπούν συχνά σε απόσταση αναπνοής από την ακτή. Ενώ στην Ελλάδα το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στον μέσο όρο των κολυμβητών είναι να πατήσουν αχινό. Που σημειωτέον. Η ύπαρξη αχινού υποδηλώνει πολύ καθαρά νερά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ