Απλή και... ταπεινή η Κέιτ Μίντλετον - Διαλέγει φορέματα που μπορεί να αγοράσει κάθε θνητή και τα κάνει να ξεπουλάνε - iefimerida.gr

Απλή και... ταπεινή η Κέιτ Μίντλετον - Διαλέγει φορέματα που μπορεί να αγοράσει κάθε θνητή και τα κάνει να ξεπουλάνε

Απλή και... ταπεινή η Κέιτ Μίντλετον: Διαλέγει φορέματα που μπορεί να φορέσει κά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απλό,φούξια φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ. Τίποτα το εξεζητημένο. Χωρίς κάποια σπουδαία υπογραφή διάσημου σχεδιαστή. Κι όμως, ξεπούλησε. Αρκούσε μία εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον με αυτό. Στην πρώτη φωτογραφία της με το νεογέννητο γιο της, η δούκισσα του Κέμπριτζ επέλεξε ένα φόρεμα αξίας μόλις 75 δολαρίων. Και το έκανε ανάρπαστο.

Η νέα εμμονή της Μίντλετον λέγεται «Seraphine Maternity», η εταιρεία της οποίας τα ρούχα φορούσε κατά τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνη της, αλλά εξακολουθεί να τα επιλέγει και τώρα. Οι άνθρωποί της δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην τύχη τους. Οπως δήλωσε στο Hello! η Σεσίλ Ρεϊνό, η οποία ίδρυσε την εταιρεία, από τον Απρίλιο του 2013, όταν η δούκισσα εμφανίστηκε με μία δική τους δημιουργία, έχουν καταγράψει άνοδο 400% στις πωλήσεις τους! «Πριν από μερικές εβδομάδες πήγε για ψώνια φορώντας ένα άλλο φόρεμά μας. Αμέσως ξεπούλησε!», πρόσθεσε η Ρεϊνό.

Εξάλλου ακόμη και το περιβόητο φούξια φόρεμα της φωτογράφησης με τον πρίγκιπα Γεώργιο, μπορεί να το αγοράσει κάθε «θνητή», αλλά θα πρέπει να περιμένει ως τα μέσα Σεπτεμβρίου. Ηδη «εξαφανίστηκε»!

Εννοείται πως η εταιρεία δεν θα μπορούσε να αφήσει να πάει χαμένη αυτή η ανέλπιστη τύχη. Για αυτό στην ιστοσελίδα της υπάρχουν τρία φορέματα με την επισήμανση «Φορεμένα από την Κέιτ Μίντλετον». Και οι μητέρες που θέλουν να νιώσουν έστω και για λίγο «γαλαζοαίματες» σπεύδουν να τα αγοράσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ