H Σαράποβα άνοιξε επιχείρηση με ζαχαρωτά και κάνει ...όργια για να την διαφημίσει - iefimerida.gr

H Σαράποβα άνοιξε επιχείρηση με ζαχαρωτά και κάνει ...όργια για να την διαφημίσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Sugarpova, από το sugar=ζάχαρη, είναι η ονομασία της επιχείρησης με ζαχαρωτά που άνοιξε η γνωστή πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σαράποβα κι όσο περνάει ο καιρός, γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Φυσικά, βασικό της μέλημα είναι να διαφημίσει περισσότερο τις γλυκιές νοστιμιές της και να αυξήσει κι άλλο τα έσοδα της. Παρά το γεγονός πως είναι ήδη η πιο πλούσια αθλήτρια στον κόσμο.

Οπως αναφέρει το sportfm για διαφημιστικούς λόγους η Σαράποβα θέλει να αλλάξει το όνομά της και να λέγεται Σουγκάρποβα για διάστημα δύο εβδομάδων, όσο δηλαδή θα διαρκέσει το προσεχές US Open (26 Αυγούστου-9 Σεπτεμβρίου). Η Ρωσίδα καλλονή φέρεται να έχει ήδη καταθέσει αίτημα στο Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα -εκεί όπου είναι η μόνιμη κατοικία της- για να αλλάξει το επίθετό της. Βέβαια, ακόμη κι αν περάσει το αίτημά της από το Ανώτατο Δικαστήριο της αμερικανικής πολιτείας, θα χρειαστεί έγκριση από την επιτροπή των Grand Slam του αθλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ