Ιλιγγος: Oι Ελληνοκύπριοι ξόδεψαν 5,4 εκατ. ευρώ στην Τουρκία και τα κατεχόμενα για διασκέδαση και ταξίδια - iefimerida.gr

Ιλιγγος: Oι Ελληνοκύπριοι ξόδεψαν 5,4 εκατ. ευρώ στην Τουρκία και τα κατεχόμενα για διασκέδαση και ταξίδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 5,4 εκατoμμύρια ευρώ ανήλθε το ποσό που ξόδεψαν, με τη χρήση πιστωτικών καρτών, οι Ελληνοκύπριοι που επισκέφθηκαν τα κατεχόμενα και την Τουρκία, το πρώτο επτάμηνο του 2013. Το ποσό είναι ιλιγγιώδες.

Σύμφωνα με στοιχεία της JCC Payments, που δημοσίευσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι Ελληνοκύπριοι δαπανούν περισσότερα χρήματα στα κατεχόμενα και την Τουρκία για ξενοδοχεία (1,6 εκατ. ευρώ), αεροπορικά εισιτήρια (1,6 εκατ. ευρώ), είδη λιανεμπορίου (560,4 χιλ.) και διασκέδαση (510 χιλ.).

Οσον αφορά δε, τους Τουρκοκύπριους, η αξία της χρήσης των καρτών στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου έφθασε τα 10,5 εκατ. ευρώ, κατά τους πρώτους επτά μήνες του 2013.

Οι Τουρκοκύπριοι δαπανούν περισσότερα χρήματα στις υπεραγορές (2,2 εκατ. ευρώ), είδη ένδυσης (1,8 εκατ.), είδη λιανεμπορίου (1,6 εκατ.) και οικιακές συσκευές (1,5 εκατ.).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ