Ενας άντρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι της ηθοποιού Ολίβια Νιούτον Τζον - iefimerida.gr

Ενας άντρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι της ηθοποιού Ολίβια Νιούτον Τζον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σώμα ενός νεκρού άνδρα βρέθηκε τη Δευτέρα στο σπίτι της διάσημης ηθοποιού και τραγουδίστριας, Ολίβια Νιούτον Τζον στη Φλόριντα.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Κόλονι Γιούπιτερ Ίνλετ, μια περιοχή βόρεια από το Παλμ Μπιτς, η ηθοποιός και ο σύζυγός της Τζον Ίστερλινγκ δεν βρίσκονταν στο σπίτι των 690 τετραγωνικών μέτρων, κατά τον κρίσιμο χρόνο του θανάτου του άνδρα, ο οποίος βρέθηκε πυροβολημένος.

Μια τοπική εφημερίδα έγραψε ότι ο θάνατος οφείλεται σε αυτοκτονία, αλλά η αστυνομία αρνήθηκε να το επιβεβαιώσει. Ο νεκρός πάντως δεν ήταν ούτε ένοικος του σπιτιού ούτε μέλος της οικογένειας των ιδιοκτητών.
Tο σπίτι της Ολίβια Νιούτον Τζον είναι ένα υπέροχο ακίνητο 14 στρεμμάτων που χτίστηκε το 1975 δίπλα στην ακτή, αγοράστηκε το 2009 έναντι 4,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ