Η Κατερίνα Στανίση πουλά σε bazaar τις βραδινές τουαλέτες της- Τα χρήματα θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες - iefimerida.gr

Η Κατερίνα Στανίση πουλά σε bazaar τις βραδινές τουαλέτες της- Τα χρήματα θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δικιά της ξεχωριστή κίνηση αλληλεγγύης προχωρά η Κατερίνα Στανίση, η οποία θα βγάλει στο «σφυρί» την γκαρνταρόμπα της σε ένα bazaar του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη χρημάτων.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει bazaar με τα βραδινά φορέματα γνωστών οίκων μόδας τα οποία έχει φορέσει κατά καιρούς στις πίστες όπου έχει τραγουδήσει, με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για άπορες οικογένειες. «Εδώ και χρόνια σκέφτομαι τι να κάνω όλα αυτά τα ρούχα έχω φορέσει κατά καιρούς στις πίστες», δήλωσε η κ. Στανίση στην Espresso, η οποία αποκάλυψε πως εκτός από την συναισθηματική τους αξία, τα ρούχα αυτά έχουν και μεγάλη εμπορική αξία καθώς πολλές τουαλέτες της που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, έχουν την υπογραφή πολύ γνωστών οίκων: Versace, Armani, Dolce & Gabbana, Paco Rabbane, Valentino, Chloe, Giafranco Ferre, είναι μερικά από τα πολύτιμα φορέματα της.

Τέλος, η γνωστή λαϊκή αοιδός ζητά την βοήθεια όλων όσων επιθυμούν να συνεισφέρουν στη διοργάνωση του bazaar, επισημαίνοντας πως «κάποιοι άνθρωποι έχουν ανάγκη και πρέπει να είμαστε εκεί γι' αυτούς και όχι να ασχολούμαστε μόνο με τον εαυτό μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ