Εξέλιξη-σοκ στην υπόθεση του θανάτου μάνας και γιου από πυρκαγιά στην Καλλιθέα - Ο 55χρονος έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα - iefimerida.gr

Εξέλιξη-σοκ στην υπόθεση του θανάτου μάνας και γιου από πυρκαγιά στην Καλλιθέα - Ο 55χρονος έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα

Εξέλιξη-σοκ στην υπόθεση του θανάτου μάνας και γιου από πυρκαγιά στην Καλλιθέα-Ο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικές αποκαλύψεις γύρω από το θάνατο της 80χρονης και του 55χρονου γιου της από φωτιά στο διαμέρισμά τους ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νωρίς το βράδυ της Δευτέρας.

Το μεσημέρι η πυροσβεστική κλήθηκε να κατασβέσει τη φωτιά που είχε ξεσπάσει σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα. Οι άνδρες του σώματος εισερχόμενοι στο διαμέρισμα βρήκαν νεκρούς την 80χρονη και τον 55χρονο, μάνα και γιο, οι οποίοι, πιθανότατα, είχαν καταλήξει από τις αναθυμιάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha αυτός που προκάλεσε τη φωτιά φέρεται να είναι ο 55χρονος άνδρας ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας άρχισε να καίει εντός του διαμερίσματος ρούχα και άλλα αντικείμενα του σπιτιού.

Γείτονες της οικογένειας υποστήριξαν, μάλιστα, πως η 80χρονη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, τα οποία ο γιος της δεν άντεχε άλλο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ