Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας παίρνει μέτρα κατά της κλοπής μαλλιών - iefimerida.gr

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας παίρνει μέτρα κατά της κλοπής μαλλιών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόλεμο κατά των κλεφτών μαλλιών ξεκίνησε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, ζητώντας από την αστυνομία να λάβει δράση κατά των επικίνδυνων συμμοριών καθώς συνεχίζονται οι ένοπλες ληστείες σε γυναίκες στη Βενεζουέλα.

Οι συμμορίες ληστών ζητούν από τα θύματα να δέσουν τα μαλλιά τους κοτσίδα και στη συνέχεια τα κόβουν με ψαλίδι για να τα μεταπωλήσουν σε κομμωτήρια με σκοπό να γίνουν εξτένσιονς ή περούκες.

Όπως αναφέρει το BBC, ο Μαδούρο απεκάλεσε τους κλέφτες "μαφιόζους" και εγγυήθηκε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για τη σύλληψή τους ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχει μια συμμορία, γνωστή ως "τα πιράνχας" που έχει σαν στόχο γυναίκες με μακρυά ίσια μαλλιά.

Το αρνητικό είναι πως αν και οι κλοπές μαλλιών αυξάνονται, οι καταγγελίες από την πλευρά των θυμάτων είναι ελάχιστες κι αυτό όπως εξήγησε στο BBC ένα θύμα κλοπής οφείλεται στο ότι οι γυναίκες φοβούνται περισσότερο την κοροϊδία και τα πειράγματα του κοινωνικού τους περίγυρου μετά τη δημοσιοποίηση της τραυματικής εμπειρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ