Θρίλερ στη Γερμανία- Ανδρας κρατά ομήρους σε πόλη όπου θα πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση η Μέρκελ - iefimerida.gr

Θρίλερ στη Γερμανία- Ανδρας κρατά ομήρους σε πόλη όπου θα πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση η Μέρκελ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνητικά χρωματίστηκε η προεκλογική συγκέντρωση της Ανγκέλα Μέρκελ στο Ινγκολσταντ της Βαυαρίας, καθώς λίγες ώρες πριν καταφθάσει σήμετα η Γερμανίδα καγκελάριος στην πόλη, ένας άνδρας εισέβαλε στο δημαρχείο της πόλης και κρατά ομήρους αρκετούς ανθρώπους χωρίς να είναι γνωστά μέχρι στιγμής τα αιτήματα του.

Στην πόλη της Βαυαρίας όπου θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση η Ανγκέλα Μέρκελ, επικρατεί πανικός, καθώς ο άνδρας εισέβαλε στο δημαρχείο και κρατά ομήρους αρκετούς ανθρώπους.

Οπως αναφέρει το BBC, η Αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον δράστη, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αιτήματα του αλλά και το εάν είναι βαριά οπλισμένος, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν προέβη σε αυτήν την κίνηση λόγω της επίσκεψης της καγκελαρίου στο Ινγκολσταντ.

φωτογραφία: br.de

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ