Sexbox: Τα ξύλινα παραπήγματα που προσφέρονται για ερωτική συνεύρεση στους δρόμους της Ελβετίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Sexbox: Τα ξύλινα παραπήγματα που προσφέρονται για ερωτική συνεύρεση στους δρόμους της Ελβετίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ιδιαίτερη ιδέα που σκοπεύει στην απομάκρυνση της πορνείας από το κέντρο της πόλης, πρόκειται να εφαρμόσει ο Δήμος της Ζυρίχης στις 26 Αυγούστου.

Πρόκειται για τα "sexbox", τα ξύλινα παραπήγματα που κατασκευάστηκαν έπειτα από δημοψήφισμα τον περασμένο Μάρτιο που θα επιτρέπουν στους οδηγούς να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους στους ειδικούς χώρους κατά προτεραιότητα και να επιλέγουν με ποια θέλουν να συνευρεθούν, αντί να τις "ψωνίζουν" στο δρόμο.

Τα εν λόγω ξύλινα γκαράζ θα είναι ανοιχτά από τις επτά το απόγευμα έως τις πέντε το πρωί. Εκεί οι επισκέπτες θα μπορούν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους και να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με μια από τις σχεδόν σαράντα πόρνες που κάνουν "πιάτσα" στην περιοχή.

Όπως αναφέρει η Le Monde, τα drive-in sex κατασκευάστηκαν στην πρώην βιομηχανική περιοχή στα δυτικά της πόλης, ενώ βάσει του ελβετικού ποινικού κώδικα, η πορνεία δεν είναι παράνομη, ωστόσο, συχνά οι αστυνομικές δυνάμεις δυσκολεύονται να ελέγξουν εγκλήματα που σχετίζονται με αυτή καθώς και βίαιες επιθέσεις σε ιερόδουλες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ