Καθηγητής 19χρονου: Ολοι λένε ότι ο ελεγκτής έσπρωξε το παιδί από το τρόλεϊ - iefimerida.gr

Καθηγητής 19χρονου: Ολοι λένε ότι ο ελεγκτής έσπρωξε το παιδί από το τρόλεϊ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον αδικοχαμένο 19χρονο Θανάση Καναούτη ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τρόλεϊ στο Περιστέρι μίλησε ένας από τους καθηγητές του στο ΕΠΑΣ όπου φοιτούσε, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως ένα «πολύ καλό και ήρεμο παιδί», ενώ αμφισβήτησε το σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο νεαρός φέρεται να άνοιξε την πόρτα κινδύνου και να έπεσε, δηλώνοντας πως «όλοι λένε πως το παιδί σπρώχθηκε».

Ο Παναγιώτης Ευαγγελίου, καθηγητής του νεαρού Θανάση, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Κόκκινο» χαρακτήρισε τον 19χρονο μαθητή ως ένα πολύ ήρεμο παιδί ο οποίος δεν είχε βίαιες αντιδράσεις, ενώ ήταν και ένας άριστος μαθητής.

Στη συνέχεια, ο κ. Ευαγγελίου απέρριψε το σενάριο να άνοιξε την πόρτα μόνος του ο νεαρός μαθητής και στη συνέχεια να «πιάστηκε» το πόδι του σε αυτήν, λέγοντας πως το μοχλός κινδύνου είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να ανοίγει και κλείνει χρησιμοποιώντας τον μοχλό και όχι αυτόματα.

Σύμφωνα με τον καθηγητή του 19χρονου, το πιο πιθανό σενάριο κάποιος άλλος άνοιξε την πόρτα και κάποιος ώθησε σε βίαιη έξοδο τον 19χρονο. «Ολοι λένε ότι το παιδί σπρώχθηκε και πετάχτηκε έξω. Δεν έπεσε μόνος του, ούτε πετάχθηκε μόνος του. Ανοιξε ο οδηγός την πόρτα και ο ελεγκτής τον έσπρωξε και έγινε ό,τι έγινε» δήλωσε ο κ. Ευαγγελίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ