Λατρεία για την Αντζελίνα Τζολί – 7.500 άτομα την χειροκροτούσαν στην παρουσίαση της νέας της ταινίας [εικόνα] - iefimerida.gr

Λατρεία για την Αντζελίνα Τζολί – 7.500 άτομα την χειροκροτούσαν στην παρουσίαση της νέας της ταινίας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενθουσιασμός και παρατεταμένα δυνατά χειροκροτήματα από ένα κοινό 7.500 ατόμων συνόδεψαν την εμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί στη σκηνή του 23ου Συνεδρίου της Disney στην Καλιφόρνια.

Το στούντιο παρουσίασε τις υπερπαραγωγές του για τη σεζόν 2013-2015 και από αυτές ξεχωρίζει το Maleficent όπου η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί την κακιά μάγισσα που βύθισε στον ύπνο την Ωραία Κοιμωμένη.

Η Disney περιμένει τη μέγιστη εμπορική απόδοση για μία από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές της, με ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2014.

Το «Maleficent», που παρουσιάζει την ιστορία της Ωραίας Κοιμωμένης από την πλευρά της κακιάς μάγισσας που την καταράστηκε, είχε την τιμητική του με την πρωταγωνίστρια Τζολί να εξηγεί στο κοινό γιατί αποφάσισε να παίξει στην ταινία.

«Από μικρό κορίτσι με έλκυε. Οπως και με τρόμαζε, είχε μια κομψότητα και μια χάρη, ενώ ήταν τόσο σκληρή - υπέροχα, απολαυστικά σκληρή», είπε η 38χρονη σταρ δηλώνοντας θαυμάστρια της κακιάς ηρωίδας. Παραδέχτηκε, ακόμη, πως όταν ανακοινώθηκε η ταινία, αυτός που την παρότρυνε να συμμετέχει ήταν ο αδερφός της. «Μου τηλεφώνησε ο αδερφός μου και μου είπε ''πρέπει να προσπαθήσεις να πάρεις αυτόν τον ρόλο''».

Λατρεία για την Αντζελίνα Τζολί – 7.500 άτομα την χειροκροτούσαν στην παρουσίαση της νέας της ταινίας [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ