Η CIA αποκαλύπτει την αληθινή φύση της μυστηριώδους Area 51 στη Νεβάδα - iefimerida.gr

Η CIA αποκαλύπτει την αληθινή φύση της μυστηριώδους Area 51 στη Νεβάδα

Η CIA αποκαλύπτει την αληθινή φύση της μυστηριώδους Area 51
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια, η CIA παραδέχτηκε επίσημα την ύπαρξη της μυστηριώδους Area 51, ωστόσο ο λόγος ύπαρξης της, δεν έχει καμία σχέση με τα σενάρια περί εξωγήινους και μυστικές συνωμοσίες που κυκλοφορούσαν ως αστικοί μύθοι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε 407σελιδη έκθεση της η CIA, στην Area 51 που βρίσκεται στην έρημο της Νεβάδα, δεν γίνονταν ύποπτα πειράματα με εξωγήινα όντα όπως υποστήριζαν πολλοί, παρά μόνο διεξάγονταν δοκιμές αεροσκαφών της πολεμικής αεροπορίας των Η.Π.Α. και προγραμμάτων όπως το U-2 και το OXCART.

Η δημοσίευση του εγγράφου πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα που υπέβαλε ο ερευνητής Τζέφρι Ριτσελσον του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, ωστόσο μάλλον απογοήτευσε όλους όσους περίμεναν να επιβεβαιωθούν οι αστικοί μύθοι. Παράλληλα, μαζί με την εκτενέστατη έκθεση η CIA έδωσε στη δημοσιότητα και χάρτη της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ