Σταυρίδης: Μια εξυπηρέτηση μου έκανε ο Μελισσανίδης- Δεν με κάλεσε για διακοπές στο κότερο του - iefimerida.gr

Σταυρίδης: Μια εξυπηρέτηση μου έκανε ο Μελισσανίδης- Δεν με κάλεσε για διακοπές στο κότερο του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την αποπομπή του από το ΤΑΙΠΕΔ μίλησε ο πρώην πλέον πρόεδρος του Ταμείου Στέλιος Σταυρίδης μετά το ταξίδι του με το αεροσκάφος του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, υποστηρίζοντας πως δεν έκανε τίποτε μεμπτό, υποστηρίζοντας πως δεν έχει κάτι να κρύψει.

Ο κ. Σταυρίδης, μιλώντας σε υψηλούς τόνους σχετικά με το επίμαχο ταξίδι του στην Κεφαλλονιά με το ιδιωτικό αεροσκάφος του γνωστού επιχειρηματία, υποστήριξε πως επρόκειτο για ένα καθαρά πρακτικό θέμα. «Δεν με κάλεσε στο κότερο του για μια εβδομάδα, ούτε πήγαμε διακοπές», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του Ταμείου στο ΣΚΑΪ, υποστηρίζοντας παράλληλα πως «στην Ελλάδα υπάρχει μια τάση να δίνουμε σημασία στο φαίνεσθαι και όχι στην ουσία».

Συνεχίζοντας, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης δήλωσε πως την σέβεται και την αποδέχεται πλήρως, τονίζοντας πως «καλά έκανε η κυβέρνηση και ζήτησε την παραίτηση μου. Δεν σημαίνει όμως αυτό πως θα πάψω να είμαι διαφανής».

Κλείνοντας, ο κ. Σταυρίδης μίλησε και για τις σχέσεις του με τον κ. Μελισσανίδη, υποστηρίζοντας πως τον γνωρίζει σε ένα κοινωνικό επίπεδο και παρά την «εχθρική» του στάση απέναντι στο ΤΑΙΠΕΔ, οι ίδιοι συνεργάστηκαν σε ένα άψογο κλίμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ