ΤΑΙΠΕΔ: Ολα θα προχωρήσουν κανονικά παρά την παραίτηση Σταυρίδη - iefimerida.gr

ΤΑΙΠΕΔ: Ολα θα προχωρήσουν κανονικά παρά την παραίτηση Σταυρίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν θα υπάρξει καμία απολύτως καθυστέρηση στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Γιάννης Εμίρης μετά την παραίτηση του Στέλιου Σταυρίδη την οποία ζήτησε ο Γιάννης Στουρνάρας.

Το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων δεν θα πληγεί από την παραίτηση του Στέλιου Σταυρίδη, αναφέρει σε δήλωσή του στο πρακτορείο Reuters, ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Γιάννης Εμίρης. «Δεν θα υπάρξει καμία απολύτως καθυστέρηση στο πρόγραμμα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ.Εμίρης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του επιβεβαίωσε ότι δεν επηρεάζεται η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, η οποία παραμένει ως έχει και ότι η παραίτηση του κ.Σταυρίδη αφορούσε «θέματα ηθικής».

Την παραίτηση Σταυρίδη ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών, μετά το δημοσίευμα εφημερίδας, το οποίο ανέφερε ότι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πώλησης του ΟΠΑΠ στην Emma Delta, ο κ. Σταυρίδης πέταξε για τις διακοπές του στην Κεφαλονιά με το ιδιωτικό τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος συμμετέχει στο συγκεκριμένο διεθνές επενδυτικό σχήμα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Σταυρίδης δήλωσε ότι ο επιχειρηματίας, ο οποίος θα πέταγε για τη Γαλλία, «προσφέρθηκε να τον αφήσει στην Κεφαλονιά».

Στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Σταυρίδης χαρακτηρίζει ως «εποικοδομητική» τη συνεργασία που είχε με τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ και «άψογη» τη συνεργασία του με την κυβέρνηση.

Τέλος, εύχεται να προχωρήσει δυναμικά και με επιτυχία η κυβέρνηση «το πάρα πολύ δύσκολο, αλλά εθνικά αναγκαίο έργο των αποκρατικοποιήσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ