To Google έπεσε για πέντε λεπτά προκαλώντας απόλυτο χάος στο Διαδίκτυο - iefimerida.gr

To Google έπεσε για πέντε λεπτά προκαλώντας απόλυτο χάος στο Διαδίκτυο

To Google έπεσε για πέντε λεπτά προκαλώντας απόλυτο χάος στο Διαδίκτυο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις πέντε λεπτά χωρίς Google ήταν αρκετά για να προκληθεί παγκόσμιος πανικός, να πέσει η αναγνωσιμότητα στο Διαδίκτυο κατά 40% και η ίδια η εταιρεία να χάσει 545.000 δολάρια.

Ολα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν έμειναν εκτός λειτουργίας την ίδια στιγμή τα Google.com, Gmail, Google Drive και YouTube για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Το φαινόμενο αυτό επηρέασε ένα μεγάλο μέρος της κίνησης στο Διαδίκτυο και σχολιάστηκε δεόντως κοστίζοντας, μάλιστα στην εταιρεία αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, παρά το γεγονός ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πολύ γρήγορα.

Η εταιρεία ανάλυσης Διαδικτυακών δεδομένων ανέφερε χαρακτηριστικά «Η Google.com είχε πέσει για μερικά λεπτά, μεταξύ 23:52 και 23:57 BST στις 16 Αυγούστου» προσθέτοντας ότι προκλήθηκε πανικός καθώς εκατομμύρια χρήστες εξαρτώνται από τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ