Σοκ στην Κίνα - Μεθυσμένος αστυνομικός πέταξε βρέφος στη μέση του δρόμου για να κερδίσει ένα στοίχημα - iefimerida.gr

Σοκ στην Κίνα - Μεθυσμένος αστυνομικός πέταξε βρέφος στη μέση του δρόμου για να κερδίσει ένα στοίχημα

Σοκ στην Κίνα - Μεθυσμένος αστυνομικόςα πέταξε βρέφος στη μέση του δρόμου για να
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτροπιασμό προκαλεί στην κινεζική κοινωνία η υπόθεση ενός αστυνομικού στην επαρχία Χενάν της χώρας ο οποίος κατηγορείται πως άρπαξε βρέφος 7 μηνών από τα χέρια των γονιών του και το πέταξε στο δρόμο.

Το περιστατικό συνέβη στα τέλη Ιουλίου και ο αστυνομικός, σε κατάσταση, μέθης φαίνεται πως έβαλε στοίχημα με συναδέλφους του πως το μωρό δεν ήταν πραγματικό, αλλά κούκλα και για να το αποδείξει το άρπαξε από τους γονείς του και το πέταξε στο δρόμο.

Οι αρχές της κοινότητας Λινζού, στην επαρχία Χενάν, έχουν συγκροτήσει μια επιτροπή που θα ερευνήσει την υπόθεση και διαβεβαιώνουν ότι δεν θα δοθεί άφεση στο δράστη καθώς έχει προκαλέσει έντονη κατακραυγή το γεγονός ότι ο αστυνομικός παρέμεινε υπό κράτηση μόλις για 15 ημέρες για το πειθαρχικό παράπτωμα που διέπραξε, αλλά δεν του επιβλήθηκε καμία άλλη τιμωρία και εξακολουθεί να εργάζεται στην υπηρεσία δημόσιας ασφάλειας του Λινζού.

Το βρέφος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει. Θα πρέπει όμως να μεταφερθεί στο Πεκίνο για να υποβληθεί σε πρόσθετες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ