Σέντρα με ελπίδες στη Σούπερ Λίγκα – 11 γκολ σε 3 ματς και πολλές φάσεις - iefimerida.gr

Σέντρα με ελπίδες στη Σούπερ Λίγκα – 11 γκολ σε 3 ματς και πολλές φάσεις

Σέντρα με ελπίδες στη Σούπερ Λίγκα – 11 γκολ σε 3 ματς και πολλές φάσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που βρήκε τους γηπεδούχους Ατρόμητο και Πλατανιά να την πατάνε από τους Εργοτέλη και Βέροια αντίστοιχα, με τον ΠΑΟΚ, πάντως να επιβεβαιώνει πως θα πρωταγωνιστήσει στην φετινή κούρσα για τον τίτλο.

Στην γεμάτη Τούμπα οι φίλαθλοι του «δικεφάλου του Βορρά» είδαν την ομάδα τους να φθάνει εύκολα στην επικράτηση με 3 – 0 χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα και ζήτησαν, δικαίως, νίκη μέσα στη Γερμανία στον πρώτο αγώνα με τη Σάλκε για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς είχαν την υπεροχή αλλά δεν κατάφερναν να φτάσουν στο γκολ κάτι που έγινε από στημένη φάση στο 43 λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λούκας και κεφαλιά του Βίτορ

Η επανάληψη βρήκε τους γηπεδούχους κάπως χαλαρούς με το μυαλό μάλλον στη Γερμανία, ωστόσο, στο 63' ο, κορυφαίος του ΠΑΟΚ, Λούκας βρήκε με ωραίο τρόπο τον Σαλπιγγίδη με τον διεθνή επιθετικό να κερδίζει το πέναλτι και την αποβολή του Μπαξεβανίδη.

Κάπου εκεί έγινε το 2-0 και όλα τελείωσαν με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει και τρίτο γκολ με τον μόνιμο σκόρερ του, Κλάους Αθανασιάδη στο 73.

Ωστόσο, με την έναρξη του πρωταθλήματος άρχισαν και τα παρατράγουδα, καθώς ο πρόεδρος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρόμενος για το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος της ομάδας του πριν καν τελειώσει το παιχνίδι.

Τυχερός ο Ατρόμητος γλίτωσε τα χειρότερα

Φοβερό παιχνίδι έγινε στο Περιστέρι όπου ο «ευρωπαίος» Ατρόμητος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του νεοφώτιστου Εργοτέλη, ενώ λίγο έλειψε οι Κρητικοί να πάρουν το μεγάλο διπλό.

Οι παίκτες του Εργοτέλη αφού προειδοποίησαν στο 6' λεπτό, προηγήθηκαν στο 8' με γκολ του Μπαντιμπάγκα κάτι που πρόσθεσε άγχος στον Ατρόμητο.

Σταδιακά οι Περιστεριώτες βρήκαν τα πατήματά τους και ισοφάρισαν στο 25', ωστόσο, ο παίκτης αποκάλυψη της πρεμιέρας, ο Βραζιλιάνος Μπαμ Μπαμ, έβγαλε στην κόντρα την ομάδα του και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Αναστασάκο βάζοντας τους Κρητικούς ξανά μπροστά.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε του γηπεδούχους, με την είσοδο του Ναπολεόνι, να πιέζουν για την ισοφάριση κάτι που πέτυχαν στο 89] με τον αειθαλή Παπαδόπουλο, αφού πρώτα είχαν καρδιοχτυπήσει.

Στα Χανιά ο Πλατανιάς ουσιαστικά αυτοκτόνησε, καθώς ευτύχησε να προηγηθεί με 2-0 απέναντι στη Βέροια, ωστόσο, οι Μακεδόνες κατάφεραν να ισοφαρίσουν παίρνοντας ένα σημαντικό βαθμό στην πορεία τους για τη σωτηρία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 29' με τον Ναζλίδη και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 42, ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο μίλησε ο επιθετικός της Βέροιας Μρντάκοβιτς.

Ο επιθετικός των Ημαθιωτών μείωσε στο 62' και ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του στο 85'.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ