Οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών που θα βάλουν «φωτιά» στις κερκίδες της Σούπερ Λίγκας [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών που θα βάλουν «φωτιά» στις κερκίδες της Σούπερ Λίγκας [εικόνες]

Οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών που θα βάλουν «φωτιά» στις κερκίδες της Σούπερ Λί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε μόλις πριν από μερικές ώρες και οι οπαδοί των ομάδων της Σούπερ Λίγκας αναμένουν με αγωνία να δουν σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι αγαπημένοι τους σύλλογοι. Ωστόσο, δεν θα μονοπωλήσουν μόνο οι ποδοσφαιριστές το ενδιαφέρον στις κερκίδες.

Η έντονη κινητικότητα στις μεταγραφές, κυρίως, των μεγάλων ομάδων έφερε στην Ελλάδα σπουδαίους ποδοσφαιριστές και μαζί με αυτούς τις... συντρόφους τους.

Οι καλλονές αυτές αναμένεται να δώσουν τη δική τους μάχη στην εξέδρα για το ποια θα μαγνητίσει περισσότερο τα βλέμματα.

Ξεκινώντας δικαιωματικά από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, διακρίνουμε έντονη κινητικότητα και σε αυτό το... ζήτημα.

Οι οπαδοί των ερυθρόλευκων έχοντας συνηθίσει από παρουσίες επιπέδου Αντριάνα Σκλεναρίκοβα θα μείνουν σίγουρα ικανοποιημένοι από τη σύζυγο του σούπερ σταρ Χαβιέ Σαβιόλα, Ρομανέλα Αμάτο και ελπίζουν οι εμφανίσεις της στο «Καραϊσκάκης» να συνοδευτούν από πολλά γκολ από τον Αργεντίνο επιθετικό.

Ωστόσο, η ομάδα του Πειραιά έχει να «καυχιέται» και για άλλες δύο παρουσίες που δεν είναι άλλες από τη Μις Τενερίφη, Μάρτα Ντομίνγκεθ, σύζυγο του τερματοφύλακα της ομάδας, Ρομπέρτο και, κυρίως, της Μαρία Πλάθα, συζύγου του Μιγκέλ Τόρες (ο οποίος αναμένεται να κερδίσει τα βλέμματα του γυναικείου κοινού).\

Ομορφαίνει και η Λεωφόρος

Στον αιώνιο αντίπαλο ήταν αναμενόμενο να απαντήσει ο Παναθηναϊκός, καθώς η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ, Ζοζεφίν Ρίνγκμπλομ, αναμένεται να ζεστάνει επικίνδυνα τις κερκίδες.

Θα έχει, μάλιστα, τη συνδρομή της κυρίας Ντα Σίλβα, Μελίσα η οποία διαθέτει εξαιρετικές αναλογίες.

Φωτιά και στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης πήραν το ρίσκο να φέρουν στη Θεσσαλονίκη τον ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς Τόμας Νετσιντ, ο οποίος εάν αποδώσει τα αναμενόμενα θα ανεβάσει επίπεδο τον «δικέφαλο του Βορρά».

Εκείνη, πάντως, που δεν θα απογοητεύσει κανένας είναι η γυναίκα του επιθετικού, Κλάρα Βοκάσκοβα, μοντέλο... ολκής από την Τσεχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ