Αυτοί είναι οι χειρότεροι πολιτικοί του κόσμου-«Πρωταθλητής» ο Ολάντ! - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι χειρότεροι πολιτικοί του κόσμου-«Πρωταθλητής» ο Ολάντ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα Toptenworld έφερε στην δημοσιότητα τη λίτσα με τους Τους 10 χειρότερους πολιτικούς στον κόσμο.

Πρώτος στη σχετική λίστα φιγουράρει ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ , ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», παρά το γεγονός ότι ο Καβαλιέρε κατάφερε να εκλεχθεί για τρεις θητείες, τα σκάνδαλα που τον ταλανίζουν έχουν πλήξει ανεπανόρθωτα το κύρος του, τοποθετώντας τον ψηλά στην λίστα με τους χειρότερους πολιτικούς.

Η πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, καταλαμβάνει την πέμπτη θέση. Στη λίστα βρίσκονται και κάποιοι λιγότερο γνωστοί πολιτικοί που έχουν διασυνδέσει με το οργανωμένο έγκλημα, έχουν κατηγορηθεί για φόνο, έχουν κλέψει ή έχουν υπεξαιρέσει κρατικά κονδύλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ