Το σεξ φέρνει αυξήσεις - Ποια η σχέση μεταξύ μισθού και αριθμού σεξουαλικών επαφών - iefimerida.gr

Το σεξ φέρνει αυξήσεις - Ποια η σχέση μεταξύ μισθού και αριθμού σεξουαλικών επαφών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο πιο πολλά λεφτά έχει κανείς τόσο περισσότερο σεξ κάνει. Ή καλύτερα, όσο πιο πολύ σεξ κάνει κανείς τόσα περισσορα χρήματα βγάζει. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει πρόσφατη μελη η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όσοι είχαν τέσσερις ή περισσότερες σεξουαλικές επαφές μέσα στην εβδομάδα έβγαζαν 5% περισσότερα χρήματα από εκείνους που έκαναν λιγότερο σεξ. Σε αντίθεση, όσοι δεν έκαναν σεξ αμοίβονταον κατά 3% λιγότερο σε σχέση με εκείνους που είχαν μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή.

Συγγραφέας της συγκεκριμένης μελέτης, που δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο από το Ινστιτούτο Μελέτης για την Εργασία στη Γερμανία είναι ο λέκτορας Οικονομικών του Πανεπιστημίου Ανγκίλα Ρούσκιν στο Κέιμπριτζ της Αγγλίας, ο οποίος εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από 7.500 άτομα ηλικίας 26 έως 50 από το 2008 έως το 2009.

Οι συμμετέχοντες καλούνταν να απαντήσουν σε διάφορα ερωτήματα όπως το πόσες φορές την εβδομάδα έκαναν σεξ, αν εργάζονταν ή ήταν άνεργοι, πόσα χρήματα έβγαζαν και πόσες ώρες δούλευαν σε εβδομαδιαία βάση.

Ποια εξήγηση δίνει για το γεγονός ότι όσοι κάνουν σεξ περισσότερο αμοίβονται και καλύτερα ο κ. Δρυδάκης; Ο λέκτορας υποστηρίζει ότι όσοι δεν αγαπιούνται και αγαπούν, σεξουαλικά και μη, γίνονται ευαίσθητοι στη μοναξιά, την κοινωνική ανησυχία και την κατάθλιψη που μπορεί να επηρεάσει και την επαγγελματική τους ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ