Oριστικά στο Champions League ο ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Oριστικά στο Champions League ο ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το CAS, το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο, απέρριψε το αίτημα αναστολής της Μέταλιστ για την απόφαση της UEFA κι έτσι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κανονικά στα play off του Champions League με τη Σάλκε!

Διάψευση των ουκρανικών δημοσιευμάτων που ήθελαν το Ανώτατο Ελβετικό Πολιτικό Δικαστήριο να αναστείλει την ποινή του CAS στη Μέταλιστ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook, ξεκαθάρισε ότι το αίτημα αναστολής απορρίφθηκε, ο μονοετής αποκλεισμός της Μέταλιστ συνεχίζεται και ο ΠΑΟΚ θα παίξει κανονικά με τη Σάλκε για τα play off του Champions League!

To νομικό επιτελείο της ομάδας της Θεσσαλονίκης δούλεψε πολύ σκληρά πάνω στην υπόθεση και από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Μέταλιστ θα προσφύγει στο CAS, φρόντισε να οργανωθεί και να δώσει τη δική του παράσταση προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα της ομάδας, όπως και έγινε!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το ανώτατο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) απέρριψε το αίτημα αναστολής τιμωρίας μονοετούς αποκλεισμού της Μέταλιστ που επιβλήθηκε από την UEFA. Ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί εναντίον της Σάλκε στα Play-off του Τσάμπιονς Λιγκ».

πηγη:gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ