Κουβέλης: Η χώρα δεν χρειάζεται πρόωρες εκλογές, αλλά δεν αποκλείεται να πάμε στις κάλπες το φθινόπωρο - iefimerida.gr

Κουβέλης: Η χώρα δεν χρειάζεται πρόωρες εκλογές, αλλά δεν αποκλείεται να πάμε στις κάλπες το φθινόπωρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγή πολιτικής και όχι πρόωρες εκλογές χρειάζεται η Ελλάδα, αλλά το ενδεχόμενο να πάμε στις κάλπες τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο είναι πιθανό. Αυτή ήταν ουσιαστικά η τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος μίλησε στη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης.

«Η χώρα δεν έχει καμία ανάγκη, αντιθέτως, να οδεύσει προς εκλογές. Εκείνο που χρειάζεται είναι αλλαγή της πολιτικής. Η πολιτική σταθερότητα δεν συνδέεται με τη συντηρητική κατ' ανάγκη πολιτική» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και συνέχισε: «Η κυβέρνηση οφείλει να διαπραγματευτεί, οφείλει να αξιοποιήσει την ομολογία των εταίρων μας ότι έχουν γίνει λάθη, προκειμένου να διεκδικήσει καλύτερες ρυθμίσεις, προκειμένου να απαλλαγεί ο τόπος από τις επαχθείς ρυθμίσεις του μνημονίου. Αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο εκλογών, περίπου στην περίοδο του Οκτωβρίου, Νοεμβρίου».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες και το χαρακτήρισε καταστροφικό «σε αυτή τη φάση, για την πορεία και την οικονομία της χώρας».

«Ο,τι χειρότερο θα μπορούσε να γίνει θα ήταν οι πρόωρες εκλογές. Προσωπικά θεωρώ ότι τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει» δήλωσε ο κ. Καράογλου, σημειώνοντας ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν «καταστροφή» για την πορεία και για την οικονομία της χώρας και ενάντια στα μηνύματα που φαίνεται να έρχονται το τελευταίο διάστημα στον τομέα αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ