Ο νάνος και οι γίγαντες – Αυτή είναι η πιο περίεργη κι όμως αληθινή αθλητική φωτογραφία που έχετε δει [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο νάνος και οι γίγαντες – Αυτή είναι η πιο περίεργη κι όμως αληθινή αθλητική φωτογραφία που έχετε δει [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι κοντός. Δεν είναι, όμως, τόσο κοντός όσο – για παράδειγμα – ο Τύριον Λάνιστερ. Κοινώς δεν είναι νάνος. Τα παιχνίδια του φακού, βέβαια, τον έκαναν πρωταγωνιστή στην πιο περίεργη αθλητική φωτογραφία που έχετε δει.

Ο Γάλλος διεθνής είναι μπροστά στον Φελαϊνί (σωσίας του Νίκου Λυμπερόπουλου με μαλλί αφάνα) και τον Κομπανί και μοιάζει με παιδάκι. Η πρώτη σκέψη είναι πως η φωτογραφία από το πρακτορείο Reuters είναι πειραγμένη στο photoshop. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, όμως, Απλώς, η γωνία της λήψης σε συνδυασμό με το ότι ο Βαλμπουενά έχει γείρει το μικρό κορμί του προς τα πίσω τον κάνει να φαίνεται ως Χόμπιτ ανάμεσα στους δύο Βέλγους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ