Και πάλι στην επικαιρότητα περιστατικό με ρωσικό κανάλι που απέλυσε παρουσιαστή, επειδή αποκάλυψε στον αέρα ότι είναι γκέι - iefimerida.gr

Και πάλι στην επικαιρότητα περιστατικό με ρωσικό κανάλι που απέλυσε παρουσιαστή, επειδή αποκάλυψε στον αέρα ότι είναι γκέι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άφωνους άφησε το συνεργείο του τηλεοπτικού στούντιο και την κοινή γνώμη ο δημοφιλής παρουσιαστής Άντον Κρασακόφκσι νωρίτερα φέτος, όταν αποφάσισε να αποκαλύψει ζωντανά στον αέρα, κατά τη διάρκεια εκπομπής, ότι είναι γκέι.

Σύμφωνα με το CBS News, ο 37χρονος Κρασακόφσκι, ο οποίος διατελούσε μέχρι πρότινος χρέη διευθυντή του καναλιού Kontr TV, ένιωσε υποκριτής, όπως δήλωσε ο ίδιος, διότι αναγκαζόταν επί μακρόν να καλύπτει θέματα αντι-γκέι προαπαγάνδας, τη στιγμή που ο ίδιος ήταν γκέι.

Προς το τέλος, λοιπόν, της εκπομπής γύρισε προς την κάμερα και είπε: «είμαι γκέι και δεν διαφέρω σε τίποτα από εσάς, αγαπητό κοινό μου, όπως δεν διαφέρω σε τίποτα από τον Πρόεδρο Πούτιν και τον Πρωθυπουργό Μεντβέντεφ...».

«Αποφάσισα να πάψω πια να κρύβομαι. Είχε φτάσει η ώρα να αποκαλυφθώ», ήταν το σχόλιό του σε ρεπόρτερ του CNN.

Παρά το γεγονός ότι το συμβάν έλαβε χώρα πριν αρκετούς μήνες, είναι αδύνατον να βρει κανείς ίχνη εκείνης της εκπoμπής στο διαδίκτυο, ως εάν ποτέ τίποτα να μην είχε συμβεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αμέσως μετά την αποκάλυψή του, το ίδιο κιόλας βράδυ, όλοι του οι διαδικτυακοί λογαριασμοί είχαν μπλοκαριστεί.

Η Ρωσία βιώνει αυτό το διάστημα έντονες ταλαντώσεις ως συνέπεια της νομοθεσίας που πέρασε την 1η Ιουλίου, η οποία απαγορεύει την πραγματοποίηση gay pride rallies, όπως και κάθε άλλη πρακτική διάδοσης των γκέι ηθών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ