Η Πάμελα Αντερσον χωρίς μακιγιάζ, δηλαδή όπως πραγματικά είναι: Γερασμένη και πολύ κουρασμένη [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Πάμελα Αντερσον χωρίς μακιγιάζ, δηλαδή όπως πραγματικά είναι: Γερασμένη και πολύ κουρασμένη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρόμαξαν να αναγνωρίσουν την Πάμελα Αντερσον οι λουόμενοι που απολάμβαναν το μπάνιο τους στην ίδια παραλία με την ηθοποιό. Ο λόγος; Η ξανθία σταρ έκανε την εμφάνισή της στην πλαζ δίχως ίχνος μακιγιάζ και το αποτέλεσμα όχι μόνο δεν την κολάκευε καθόλου, αλλά δεν θύμιζε σε τίποτα τη γνωστή εικόνα της.

Φορώντας ένα κοντό σορτσάκι και ένα λευκό t-shirt η Πάμελα Αντερσον έκανε γυμναστική στην παραλία παρέα με τον 17χρονο γιο της και τον πρώτην άνδρα της ενώ στη συνέχεια η παρέα απόλαυσε και το μπάνιο της στα καταγάλανα νερά της Χαβάης όπου βρίσκονται για τις διακοπές τους.

Η Πάμελα Αντερσον χωρίς μακιγιάζ, δηλαδή όπως πραγματικά είναι: Γερασμένη και πολύ κουρασμένη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Η Πάμελα Αντερσον χωρίς μακιγιάζ, δηλαδή όπως πραγματικά είναι: Γερασμένη και πολύ κουρασμένη [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ