CINETROLL: Δες τα πρώτα βίντεο του νέου «American Ηorror Story»: Δύο τρομακτικές «μινιατούρες» εικαστικής τέχνης - iefimerida.gr

CINETROLL: Δες τα πρώτα βίντεο του νέου «American Ηorror Story»: Δύο τρομακτικές «μινιατούρες» εικαστικής τέχνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος ανυπομονεί να δει την Τζέσικα Λανγκ να παίζει μπουνιές με την Κάθι Μπέιτς, στα καινούργια επεισόδια του «American Horror Story», που μόλις κυκλοφόρησε τα πρώτα του, συγκλονιστικά όπως πάντα, teaser.

Έχοντας εξασφαλίσει τον αριθμό ρεκόρ των 16 υποψηφιοτήτων για τα επερχόμενα βραβεία EMMY, το «American Horror Story» μπορεί πλέον άνετα να υπερηφανεύεται ότι είναι η πιο αναγνωρισμένη καλλιτεχνικά, τηλεοπτική προσπάθεια στο χώρο του τρόμου και του φανταστικού. Κάτι όχι ιδιαίτερα εύκολο για μια σειρά που στους δύο πρώτους κύκλους των επεισοδίων της, ξεπέρασε πολλά από τα επιτρεπτά όρια της τηλεόρασης αλλά και του κινηματογράφου. Τόσο όσον αφορά στην γραφική απεικόνιση αιματηρών σκηνών όσο και στη σεξουαλικότητα.

Το πνευματικό παιδί του ανήσυχου Ράιαν Μέρφι («Nip /Tuck», «Glee») είναι ένας «εκτός ελέγχου» φόρος τιμής σε οτιδήποτε γνωρίζουμε και αγαπάμε από την ιστορία του σινεμά του τρόμου και του φανταστικού. Και αποτέλεσε, την καλύτερη πλατφόρμα ολικής επαναφοράς στην επικαιρότητα, της θεότητας Τζέσικα Λάνγκ μέσα από το ρόλο της απόλυτης σκύλας. Ή μάλλον δύο απόλυτων σκύλων και πάμε για την τρίτη.

Γιατί κάθε κύκλος επεισοδίων του «American Horror Story» ασχολείται με μια διαφορετική ιστορία που εξελίσσεται σε ένα διαφορετικό χώρο ή εποχή. Με το χώρο να πρωταγωνιστεί όσο και τα πρόσωπα. Και τους ηθοποιούς να επανέρχονται από κύκλο σε κύκλο, ερμηνεύοντας διαφορετικούς ρόλους.

Ο πρώτος κύκλος ξεκίνησε το 2011, με ένα παντρεμένο ζευγάρι και την προβληματική τους κόρη, να μετακομίζουν για κακή τους τύχη του σε μια στοιχειωμένη έπαυλη στο σημερινό Μπέβερλι Χιλς. Έχοντας για ακόμα χειρότερη τους τύχη, γειτόνισσα τη σατανική Τζέσικα Λανγκ.

Ο δεύτερος κύκλος το 2012, ονομάστηκε «American Horror Story: Αsylum». Mε επίκεντρο ένα ξέσαλο από κάθε άποψη, άσυλο ψυχοπαθών της δεκαετίας του 60, γεμάτο μυστικά, πειράματα, οντότητες και ψυχοπαθείς δολοφόνους υπό τη διεύθυνση μιας μέγαιρας καλόγριας με κόκκινες ζαρτιέρες που την υποδυόταν, ναι, η Τζέσικα Λανγκ.

Στα νέα επεισόδια που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις 9 Οκτωβρίου στις Η.Π.Α. και αμέσως μετά στην Ελλάδα από τo κανάλι της Fox, τα πράγματα αλλάζουν ακόμα μια φορά. Με μια τιτανομαχία ανάμεσα στην Κάθι Μπέιτς και την Τζέσικα Λανγκ, με βουντού και μαγεία, σε μια σύγχρονη κοινότητα μαγισσών της Νέας Ορλεάνης.

Εκτός από τις δύο προαναφερθείσες μεγάλες κυρίες, στον τρίτο κύκλο του American Horror Story, συμπρωταγωνιστεί η βραβευμένη Άντζελα Μπάσετ, αλλά και η τεράστια θεά του Μπρόντγουεϊ, Πάτι Λου Πόουν.

Όπως και πέρσι, ο Ράιαν Μέρφι και οι συνεργάτες του, ετοίμασαν μια σειρά από εξαιρετικής αισθητικής, τρομακτικά ατμοσφαιρικά teaser, γεμάτα μυστήριο για το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Τα δύο πρώτα που δημοσιεύτηκαν ήδη στο You Tube, δύο πραγματικά μινιόν κομμάτια εικαστικής τέχνης, έχουν κάνει τους fan να παραμιλούν για τον συμβολισμό τους και τη σύνδεση τους με την καινούργια ιστορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ