H UEFA απέβαλε τη Μέταλιστ - Ανοίγει ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

H UEFA απέβαλε τη Μέταλιστ - Ανοίγει ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Mέταλιστ αποβάλλεται από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2013-14 για την κατηγορία στημένου αγώνα. Είναι επίσημο, ανακοινώθηκε από την UEFA. Τώρα αναμένεται η απόφαση της UEFA για την τύχη του ΠΑΟΚ που θα ληφθεί το απόγευμα (5 μ.μ.) της Τετάρτης.

Υπενθυμίζουμε πως η Μέταλιστ, που διατηρεί πάντως, δικαίωμα έφεσης, έχει κληρωθεί με τη Σάλκε για τα πλέι οφ του Champions League. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα αποφασίσει αν η Σάλκε θα μπει απευθείας στους ομίλους του Champions League χωρίς αγώνα ή αν ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη θέση της Μέταλιστ στο ζευγάρι.

Αναλυτικά η απόφαση της UEFA:

«Η Μέταλιστ έχει αποκλειστεί από τις διοργανώσεις της UEFA για τη σεζόν 2013/14 μετά την ολοκλήρωση της πειθαρχικής διαδικασίας κατά του ουκρανικού συλλόγου.

Μετά την διαδικασία που κινήθηκε κατά της Μέταλιστ, σύμφωνα με τα άρθρα 2,04 g, 2.05 και 2.10 του Κανονισμού του UEFA Champions League όσον αφορά τα κριτήρια συμμετοχής ενός συλλόγου, η Εκτελεστική Επιτροπή ανακοινώνει την απόφασή του σχετικά με την ουκρανική ομάδα.

Το αρμόδιο όργανο της UEFA εξέτασε προσεκτικά όλα τα απαραίτητα έγγραφα που υποβλήθηκαν από τον σύλλογο, καθώς και τις εκθέσεις που υπέβαλε ο πειθαρχικός επιθεωρητής της UEFA και προχώρησε στην ακόλουθη απόφαση:

• Η Μέταλιστ αποκλείεται από τις διοργανώσεις της UEFA για τη σεζόν 2013/14.

Ο σύλλογος έχει τη δυνατότητα να προσφύγει κατά της απόφασης της UEFA στο CAS.

Εν τω μεταξύ, η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, η οποία απαρτίζεται από πέντε μέλη – θα συνεδριάσει αργότερα σήμερα για να εξετάσει τις συνέπειες από την συγκεκριμένη απόφαση στη διοργάνωση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Champions League UEFA αποβολή Μέταλιστ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ