Δυο μήνες μαζί με τον 25χρονο είναι η Ναταλία Γερμανού [εικόνα] - iefimerida.gr

Δυο μήνες μαζί με τον 25χρονο είναι η Ναταλία Γερμανού [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις λεπτομέρειες της σχέσης της Ναταλίας Γερμανού με τον ηθοποιό Μάνο Ιωάννου αποκάλυψε το περιοδικό ΟΚ.

«Την προσέγγισε διακριτικά και εκείνη ένιωσε κολακευμένη. Στη συνέχεια άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω Facebook». Αυτό δηλώνει στο ΟΚ πηγή από το φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας ότι ήταν ο τρόπος που ξεκίνησε το φλερτ, αμέσως μετά την εμφάνιση του 25χρονου στο «Μες στην καλή χαρά».

Στα πλαίσια του ίδιου δημοσιεύματος διευκρινίζεται ότι το πρώτο ραντεβού των δυο έγινε στο πάρτι του ΟΚ! στο Island την Τρίτη 18 Ιουνίου. Εκεί που η Ναταλία και Μάνος βρέθηκαν να μιλάνε με τις ώρες στο μπαρ και μετά αποχώρησαν -ξεχωριστά- και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα ο ανερχόμενος ηθοποιός την προσκάλεσε να δει την παράσταση στην οποία συμμετέχει «Άντρες έτοιμοι για όλα» στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 24 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή «Κανείς τους όμως δεν ήθελε να πάρει δημοσιότητα η σχέση τους, γι' αυτό απέφευγαν τις κοσμικές εμφανίσεις όλο αυτό το διάστημα. Εξάλλου εκείνος βρισκόταν σε περιοδεία και δεν μπορούσαν να συναντιούνται συχνά».

Δυο μήνες μαζί με τον 25χρονο είναι η Ναταλία Γερμανού [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναταλία Γερμανού ΟΚ Μάνος Ιωάννου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ